Libnet.ro
UNICEF

13:30

In vizita la unul dintre cele mai frumoase birouri din constructii: cum arata sediul Barrier

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In vizita la unul dintre cele mai frumoase birouri din constructii: cum arata sediul Barrier

Cand vorbesti de o firma de constructii deseori te duci cu gandul la o hala de productie in care este concentrata cea mai mare parte a angajatilor si, in unele situatii, la un sediu de birouri din Capitala in care isi deruleaza activitatea. continuă pe Wall-Street Ro

Hotelul Triumf, unul dintre cele mai valoroase active ale RA-APPS, scos din nou la vanzare, cu 19,6 milioane de euro

Hotelul Triumf din Capitala, unul dintre cele mai valoroase active aflate in portofoliul RA-APPS, va fi scos din nou la vanzare prin licitatie, la un pret de pornire de 19,6 milioane de euro, cu aproape 13 milioane de euro mai putin decat la precedenta tentativa de vanzare, din 2007, blocata in instanta.

Klaus Iohannis este sustinut pentru Cotroceni de unul dintre cei mai mari critici la adresa Romaniei

Klaus Iohannis este sustinut in candidatura sa la presedintie de unul dintre cei mai mari critici ai Romaniei la nivel european. Este vorba despre presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentul.

Iohannis se intalneste cu unul dintre cei mai mari critici ai Romaniei la nivel european

Klaus Iohannis se intalneste astazi cu unul dintre cei mai mari critici ai Romaniei la nivel european. Este vorba despre presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, Elmar Brok.

Pentru doritorii de senzatii tari! Iata care sunt cele mai infricosatoare locuri de pe pamant!

De la orase abandonate ori biserici construite din oase exhumate si pana la catacombe stranii si parcuri de distractie ce par mai degraba desprinse din filmele horror, iata care sunt, conform cntraveler. com, cele mai infricosatoare locuri din intreaga lume!.

Kazam Tornado 348 este printre cele mai subtiri telefoane din lume si seamana cu iPhone 6

Britanicii de la Kazam,cei mai noi competitori ai celor de la Gionee in termeni smartphone-uri slim, si-au lansat oficial astazi ultimul model de smartphone, intitulat Kazam Tornado 348. Principalul lucru cu care iese in evidenta Kazam Tornado 348 este desigur grosimea de doar 5. 15mm, o realizare exceptionala in termeni de inginerie. Pe langa aceasta, Tornado 348 cantareste doar 95g iar hardware-ul de care beneficiaza il plaseaza in sectorul mid-end al industriei smartphone-urilor. Telefonul are o carcasa realizata dintr-un aliaj din [].

Cele mai grele teste din lume. Te vor impinge pana la limita absoluta

Creatorul unui site de jocuri de logica a facut lista celor mai dificile astfel de teste pe care le-a intalnit pana acum, avertizand ca toate ii vor testa pana la limita absoluta pe cei care incearca.

Cele mai frumoase carti din Romania se intorc la Bookfest Cluj. Vedete sunt volumele laureatului Nobel pentru Literatura din 2014

Salonul de Carte Bookfest Cluj-Napoca, ajuns la a treia editie, ofera publicului clujean carti la cele mai bune preturi. Evenimentul, inceput de vineri, 16 octombrie, se desfasoara la Casinoul din Parcul Central pana duminica, 19 octombrie, inclusiv.

Finantatorul din umbra al Stelei, dus la DNA si inculpat in Dosarul Retrocedarilor (video)

Viorel Hrebengiuc, unul dintre cele mai influente persoane din Romania si cel care l-a ajutat pe Gigi Becali atat in libertate cat si in detentie, a fost dus miercuri la DNA Brasov, acolo unde se cerceteaza cel mai mare dosarde retrocedare din istoria Romaniei. El a iesit si a declarat ca este inculpat in dosar.

Finantatorul din umbra al Stelei, dus la DNA (video)

Viorel Hrebengiuc, unul dintre cele mai influente persoane din Romania si cel care l-a ajutat pe Gigi Becali atat in libertate cat si in detentie, a fost dus miercuri la DNA Brasov, acolo unde se cerceteaza cel mai mare dosarde retrocedare din istoria Romaniei.

Prapad pe burse: pietele s-au contagiat. A doua cea mai proasta zi din 2014 pe BVB

Bursele din Europa au joi una dintre cele mai proaste zile din acest an, aproape nicio piata nereusind sa evite scaderile majore care au cuprins continentul. Pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) scaderile au ajuns si la 4% pe SIF-uri, in vreme ce Romgaz.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1997 seconds )