Libnet.ro
UNICEF

21:00

Piata auto la 9 luni: Romania, printre cele mai mari cresteri din UE

România Liberă România Liberă,
Piata auto la 9 luni: Romania, printre cele mai mari cresteri din UE

Piata auto din UE a crescut pentru a treisprezecea luna consecutiv, in septembrie. Romania ocupa un loc fruntas, cu o crestere de 25,5% in primele 9 luni ale anului, fata de perioada similara a anului trecut. continuă pe România Liberă

Piata auto, la 9 luni: Romania este in primele 4 tari din UE care cresc puternic

Piata auto a crescut in primele noua luni cu 27%, la 48. 326 de autoturime noi comercializate, iar inmatricularile cu 25,5%, plasand Romania pe locul 4 in UE in topul tarilor cu cele mai mari cresteri.

Numeroase premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris va asteapta la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014!

In aceasta toamna, in perioada 23 Octombrie 2 Noiembrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014. Evenimentul implineste anul acesta 21 de ani.

APIA: Piata auto din Romania creste continuu de 15 luni

Piata auto romaneasca este in avans continuu de 15 luni, iar livrarile totale de autoturisme si vehicule comerciale inregistreaza, dupa primele noua luni din 2014, o crestere de 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

APIA: Piata auto romaneasca creste continuu de 15 luni

Piata auto romaneasca creste continuu de 15 luni, iar livrarile totale de autoturisme si vehicule comerciale inregistreaza, dupa primele noua luni din 2014, o crestere de 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Cele mai recente modele auto venite de la Paris va asteapta la SAB 2014

In aceasta toamna, in perioada 23 Octombrie 2 Noiembrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014. Evenimentul implineste anul acesta 21 de ani de la prima editie si va avea loc la Romaero Baneasa.

Numeroase premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris va asteapta la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014

In aceasta toamna, in perioada 23 Octombrie 2 Noiembrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2014. Evenimentul implineste anul acesta 21 de ani de la prima editie si va avea loc la Romaero Baneasa.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

Datele privind cazurile de Ebola sunt subevaluate in cele mai afectate tari. Numarul victimelor ar putea fi mult mai mare

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a indicat marti ca datele statistice referitoare la cazurile de Ebola in cele mai afectate trei tari Sierra Leone, Guineea si Liberia) sunt subevaluate, relateaza.

De la Maleficent si Minnie Mouse pana la Marele Gatsby! Care sunt cele mai populare costume de Halloween in 2014

In caz ca, desi Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, nu te-ai hotarat inca asupra costumului pe care il vei imbraca, iata care sunt cele mai populare personaje in anul 2014!.

ADPM Special! Cele mai chic tatuaje ale vedetelor de la Hollywood!

De la insemne foarte micute si pana la opere de arta de dimensiuni impresionante, iata ce tatuaje acopera trupurile unora dintre cele mai dorite vedete de la Hollywood, fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Gisele Bundchen sau Lana Del Rey!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,283 seconds )