Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Cele mai importante momente gay din istoria muzicii moderne

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai importante momente gay din istoria muzicii moderne

Egalitatea pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali si transsexuali comunitatea LGBT) este unul dintre cele mai fierbinti subiecte in contextul politic actual. insa lumea muzicala a jucat dintotdeauna un rol important in sustinerea acestei cauze. Billboard rememoreaza momente muzicale decisive in intelegerea, tolerarea si acceptarea membrilor acestei comunitati. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, la ora 20.30, la Antena 3. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Senatului, pe www.antena3.ro

Presedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, vine in aceasta seara, de la ora 20. 30, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. Urmariti, aici, cele mai importante declaratii ale sefului PNL. Stire in curs de.

VIDEO Snowden, omul din spatele uneia dintre cele mai importante scurgeri de informatii din SUA, a disparut

Fostul angajat al CIA care a oferit detalii surprinzatoare cu privire la programul secret de supraveghere folosit in Statele Unite pentru a obtine informatii referitoare la cetateni, a disparut din hotelul unde era cazat, aflat in Hong Kong.

Edward Snowden, omul din spatele uneia dintre cele mai importante scurgeri de informatii din SUA, a disparut

Fostul angajat al CIA care a oferit detalii surprinzatoare cu privire la programul secret de supraveghere folosit in Statele Unite pentru a obtine informatii referitoare la cetateni, a disparut din hotelul unde era cazat, aflat in Hong Kong.

Cele mai ciudate retele sociale din lume

Internetul este caminul a sute de retele sociale. in afara de interesele comune, exista o gramada de oameni care sunt acaparati de subiecte destul de ciudatele. Mashable a compilat opt dintre cele mai bizare retele sociale, desi, suntem convinsi, ca oferta este mult mai mare si mult mai variata.

Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit publicatiei The Sun

Romania a iesit pe primul loc intr-un sondaj realizat de publicatia The Sun pentru a stabili un Top 20 al celor mai cele sexy femei soldat din lume. Romania a obtinut 2. 656 de voturi, reprezentand o cota de 17% din numarul total.

The Sun: Romania, pe primul loc in lume in acest clasament. Avem cele mai sexy femei soldat

Nu dispunem de forta celor mai mari puteri militare din lume, dar avem un capitol cu care ne putem mandri. Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit unui sondaj realizat de The Sun si publicat de.

Bilantul Effie 2013: 18 agentii au impartit 31 de premii. McCann Erickson - cele mai multe premii

McCann Erickson a castigat cele mai multe premii la editia din acest an a Premiilor Effie Romania, dedicate eficientei in publicitate. La gala Effie, ce a avut loc marti seara la Opera Nationala, au fost acordate 31 de premii unui numar de 18 agentii, dintre care McCann Erickson a castigat 5 premii, Leo BurnettTarget - patru premii, iar Graffiti BBDO - trei premii.

Caru' cu Vedete: A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica; Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din Romania; Andreea Tonciu: Nu ma marit cu Mitea, nu sunt pregatita

Unde nu e sutienul apare sfarcul! Andreea Banica a lasat la vedere ce nu trebuia. Andreei Banica ii palce sa imbrace cele mai sexy tinute, insa de cele. Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei sot, insa are grija sa se protejeze. Iulia Albu 31 de ani) a reluat relatia cu Mihai Albu.

FOTO Unul dintre cele mai mari stranduri din Europa a fost dotat cu tobogane inalte de opt metri

Noile tobogane de la unul dintre cele mai mari stranduri din Europa au devenit functionale incepand de astazi. Este vorba despre o noua investitie prin care se doreste atragerea celor din zona de Vest si din Ungaria la Strandul Neptun din Arad.

ADEVARUL LIVE Despre cele mai eficiente cure de slabire pe timpul verii

Doctorul in nutritie Simona Tivadar va discuta, la Adevarul Live, cu moderatoarea Adriana Maris despre cele mai eficiente cure de slabire pe timpul verii, care sunt cele mai corecte modalitati de a combina alimentele in aceasta perioada, dar si despre efectele dezastruoase ale infometarii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )