Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit publicatiei The Sun

Adevărul Adevărul,
Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit publicatiei The Sun

Romania a iesit pe primul loc intr-un sondaj realizat de publicatia The Sun pentru a stabili un Top 20 al celor mai cele sexy femei soldat din lume. Romania a obtinut 2. 656 de voturi, reprezentand o cota de 17% din numarul total. continuă pe Adevărul

The Sun: Romania, pe primul loc in lume in acest clasament. Avem cele mai sexy femei soldat

Nu dispunem de forta celor mai mari puteri militare din lume, dar avem un capitol cu care ne putem mandri. Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit unui sondaj realizat de The Sun si publicat de.

Romania are cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mari scumpiri, dar cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana. Romania inregistreaza un salariu minim de 157 de euro pe luna si a fost devansata de Bulgaria, unde salariul minim e.

Caru' cu Vedete: A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica; Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din Romania; Andreea Tonciu: Nu ma marit cu Mitea, nu sunt pregatita

Unde nu e sutienul apare sfarcul! Andreea Banica a lasat la vedere ce nu trebuia. Andreei Banica ii palce sa imbrace cele mai sexy tinute, insa de cele. Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei sot, insa are grija sa se protejeze. Iulia Albu 31 de ani) a reluat relatia cu Mihai Albu.

Romania are cea mai RIDICATA rata de inflatie din UE.

Romania a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor prezentate, vineri de Eurostat, relateaza Mediafax. Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE. In luna aprilie, inflatia din UE a fost de 1,4%, iar cea din zona euro de 1,2%. Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in .

Romania are cea mai ridicata rata a inflatiei din UE. Vezi datele prezentate de Eurostat

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a.

VIDEO Cele mai importante momente gay din istoria muzicii moderne

Egalitatea pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali si transsexuali comunitatea LGBT) este unul dintre cele mai fierbinti subiecte in contextul politic actual. insa lumea muzicala a jucat dintotdeauna un rol important in sustinerea acestei cauze. Billboard rememoreaza momente muzicale decisive in intelegerea, tolerarea si acceptarea membrilor acestei comunitati.

Cele mai ciudate retele sociale din lume

Internetul este caminul a sute de retele sociale. in afara de interesele comune, exista o gramada de oameni care sunt acaparati de subiecte destul de ciudatele. Mashable a compilat opt dintre cele mai bizare retele sociale, desi, suntem convinsi, ca oferta este mult mai mare si mult mai variata.

Bilantul Effie 2013: 18 agentii au impartit 31 de premii. McCann Erickson - cele mai multe premii

McCann Erickson a castigat cele mai multe premii la editia din acest an a Premiilor Effie Romania, dedicate eficientei in publicitate. La gala Effie, ce a avut loc marti seara la Opera Nationala, au fost acordate 31 de premii unui numar de 18 agentii, dintre care McCann Erickson a castigat 5 premii, Leo BurnettTarget - patru premii, iar Graffiti BBDO - trei premii.

FOTO Apple iOS 7, acuzat ca a copiat prea mult de la concurenta. Cele mai evidente asemanari intre iOS 7 si alte produse

Apple are un nou sistem de operare pentru iPhone si iPad. Si in legatura cu acesta sunt tot mai multe critici ca a copiat prea mult de la produsele concurente. Aici sunt cateva dintre cele mai evidente asemanari. Totusi, conteaza?.

Traian Basescu, la Bratislava: Romania are nevoie de programe regionale importante (VIDEO)

Aflat la Bratislava, la summit-ul sefilor de stat din Europa Centrala, TraianBasescu a declarat, joi, ca Romania are nevoie de mai multe programe regionale importante. Avem nevoie de programe regionale impor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )