Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Snowden, omul din spatele uneia dintre cele mai importante scurgeri de informatii din SUA, a disparut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Snowden, omul din spatele uneia dintre cele mai importante scurgeri de informatii din SUA, a disparut

Fostul angajat al CIA care a oferit detalii surprinzatoare cu privire la programul secret de supraveghere folosit in Statele Unite pentru a obtine informatii referitoare la cetateni, a disparut din hotelul unde era cazat, aflat in Hong Kong. continuă pe Adevărul

Edward Snowden, omul din spatele uneia dintre cele mai importante scurgeri de informatii din SUA, a disparut

Fostul angajat al CIA care a oferit detalii surprinzatoare cu privire la programul secret de supraveghere folosit in Statele Unite pentru a obtine informatii referitoare la cetateni, a disparut din hotelul unde era cazat, aflat in Hong Kong.

Ed Snowden, omul care sfideaza NSA.

Refugiat la Hong Kong, Edward Snowden a declarat intr-un interviu pentru Guardian ca el este sursa care a dezvaluit presei informatii secrete privind dezvoltarea de catre NSA a programului PRISM, de inregistrare si analizare a comunicatiilor din interiorul SUA si din exteriorul lor. El a precizat ca viitorul sau este incert, dar a decis sa nu opteze pentru protectia anonimatului. Guardian a dezvaluit identitatea persoanei responsabile de una dintre cele mai importante scurgeri de informatii .

Caru' cu vedete: Divortul Elenei Udrea de Dorin Cocos: motive, declaratii, fotografii inedite; Adevarul din spatele legaturii complicate dintre Antonia si Alex Velea! E o relatie in trei; Gigi Becali va da nas in nas cu un vechi dusman. Vezi aici cu cine

Dan Balan a revenit in Romania dupa 2 ani! Declaratii explozive despre destramarea trupei O-Zone! Fostul component al celebrei trupe O-Zone a vorbit despre adevaratele motive ale destramarii trupei. Ce avere au de impartit Elena Udrea si Dorin Cocos. Potrivit declaratiei de avere, Elena Udrea detine, impreuna cu sotul sau, un bloc cu patru etaje. Gabriela Cristea a ajuns la greutatea din liceu. Uite cum a slabit 20 kg! In liceu, Gabriela Cristea marturisea recent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )