Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Chile, o tara paralizata, dupa trei zile de revolte sangeroase soldate cu 11 morti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Chile, o tara paralizata, dupa trei zile de revolte sangeroase soldate cu 11 morti

Chilienii incearca sa-si reia viata normala luni, dupa trei zile de revolte si jafuri soldate cu 11 morti, cu lungi cozi de asteptare la benzinarii si magazine si intr-un climat in continuare foarte tensionat, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Chile, in razboi cu propriii cetateni, dupa trei zile de revolte declansate de marirea preturilor la calatoria cu metroul

Sapte persoane au fost ucise in revoltele si jafurile de trei zile din Chile, iar presedintele Sebastian Pinera a declarat ca tara este in razboi. Revoltele care s-au transformat in cea mai grava explozie sociala din ultimele decenii in tara sud-americana au fost cauzate de o majorare a preturilor la metroul din capitala Santiago de Chile.

14 incendii de vegetatie in trei zile. Zeci de pompieri au fost mobilizati pentru stingerea lor

14 incendii de vegetatie au avut loc in ultimele trei zile in judetul Hunedoara. Zeci de pompieri au fost mobilizati pentru stingerea lor.

Cum a disparut un tanar ungur pe platoul Padis din Muntii Apuseni. Familia si politistii ii cauta de trei zile

Un tanar in varsta de 29 ani din Ungaria este cautat de 3 zile in zona Padis din Muntii Apuseni la solicitarea familiei care nu a mai putut lua legatura cu el, echipajele de politisti, jandarmi si salvamontisti reusind sa-I gaseasca doar masina si rucsacul cu documentele de identitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )