Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Coronavirus: Modalitatea ingenioasa in care un oras din Turcia le aminteste oamenilor sa poarte masca

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Coronavirus: Modalitatea ingenioasa in care un oras din Turcia le aminteste oamenilor sa poarte masca

Un oras din Turcia a instalat camere de luat vederi la refugiile din statiile de autobuz, iar oricine care nu poarta masca isi vede fata acoperita de coronavirus, relateaza Euronews. continuă pe Hotnews

Testare in masa intr-un oras din Spania: Aproape toata populatia este infectata cu coronavirus

Autoritatile spaniole dintr-un oras din sudul tarii iberice au luat decizia de a testa in masa localnicii, dupa ce un test de screening a aratat ca majoritatea locuitorilor au fost infectati cu noul.

Cat de mare este riscul de contaminare cu coronavirus pentru cei care isi petrec minivacanta la munte. Octavian Jurma: Ne infectam daca stam mai mult de 10 minute in proximitate, indiferent daca e in aer liber sau in spatiu inchis (VIDEO)

Cercetatorul si medicul Octavian Jurma a explicat luni seara, in direct pe B1 TV, care este principalul context in care se poate produce infectare cu coronavirus in cazul celor care vor sa petreaca niste zile la.

Digi24: Cerul a devenit brusc violet. Cum se explica straniul fenomen observat intr-un oras din Suedia

Locuitorii din orasul Trelleborg din Suedia au vazut cum cerul de deasupra lor devine, in mod straniu, violet. S-a intamplat la inceputul lunii noiembrie, de mai multe ori, la caderea noptii. Si nu, nu se pune problema sa fie vorba despre aurora boreala.

CORONAVIRUS |Aproape 35% dintre cazurile din ultima saptamana, inregistrate in Bucuresti si alte 4 judete. 48 de ani varsta medie a celor infectati. Peste 95% dintre cei care au murit aveau cel putin o comorbiditate

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat, marti, raportul saptamanal privind evolutia cazurilor de coronavirus in Romania, analiza din care reiese ca in intervalul 23 - 29 noiembrie,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )