Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Coronavirus in SUA: Un spital militar plutitor cu 1.000 de paturi a ajuns in Los Angeles

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Coronavirus in SUA: Un spital militar plutitor cu 1.000 de paturi a ajuns in Los Angeles

Un nava spital cu 1. 000 de paturi a ajuns vineri in Los Angeles, in California, unde va fi folosita pentru a reduce gradul de incarcare a spitalelor terestre in fata propagarii rapide a pandemiei de coronavirus in Statele Unite, scrie AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS. Spital militar plutitor, in sprijinul unitatilor medicale din Los Angeles. USNS Mercy are 1.000 de paturi si 15 sali de internare (VIDEO)

Autoritatile americane cauta noi solutii pentru a reduce povara care exista asupra unitatilor medicale, in contextul raspandirii accelerate a cazurilor de infectie cu noul coronavirus. Astfel, pentru a.

CORONAVIRUS |Constanta: Un spital militar mobil va fi construit pe stadionul Portul. in unitatea medicala vor fi tratate cazurile usoare si medii de COVID-19

Spitalul militar mobil care va fi deschis la Constanta va fi ridicat pe stadionul Portul din municipiu, a anuntat, marti, prefectul judetului, George Niculescu. Unitatea medicala, a carei constructie va incepe la.

Coronavirus: SUA au cele mai multe cazuri raportate din lume

Statele Unite au depasit joi Italia si China si au devenit tara cu cele mai multe cazuri raportate de infectare cu noul coronavirus din lume, anunta AFP citand New York Times.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3018 seconds )