Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Dan Mihalache, acuzat de ANI de incompatibilitate, a fost demis de Victor Ponta din functia de secretar general adjunct al Guvernului. / Mihalache: Sper ca nu exista o legatura intre demiterea mea si declaratiile lui Traian Basescu, as fi dezamagit

Hotnews Hotnews,
VIDEO Dan Mihalache, acuzat de ANI de incompatibilitate, a fost demis de Victor Ponta din functia de secretar general adjunct al Guvernului. / Mihalache: Sper ca nu exista o legatura intre demiterea mea si declaratiile lui Traian Basescu, as fi dezamagit

Premierul Victor Ponta l-a demis marti pe Dan Mihalache PNL) din functia de secretar general adjunct al Guvernului, au declarat surse oficiale pentru agentia Mediafax. ANI anuntase vineri ca a constatat, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea legislatiei privind regimul juridic al incompatibilitatilor de catre Dan Mihalache, care a avut o reactie extrem de dura, numindu-l pe seful ANI jigodie frustrata. Dan Mihalache a mai spus ca Daca parteneriatul romano-american sta in domnul Horia Georgescu seful ANI - n. red. ), mai bine fara. Reamintim ca luni presedintele Basescu a declarat ca i-a cerut premierului sa-i demita pe cei patru membri ai Guvernului acuzati de ANI. Dan Mihalache la Antena 3: Eu sper ca nu exista o legatura intre demiterea mea de catre Victor Ponta si declaratiile lui Traian Basescu, as fi dezamagit. Dan Mihalache la Realitatea TV: Am convenit cu Victor Ponta si Crin Antonescu sa plec. continuă pe Hotnews

Dan Mihalache, acuzat de ANI de incompatibilitate, a fost demis de Victor Ponta din functia de secretar general adjunct al Guvernului. / Mihalache: Sper ca nu exista o legatura intre demiterea mea si declaratiile lui Traian Basescu, as fi dezamagit

Premierul Victor Ponta l-a demis marti pe Dan Mihalache PNL) din functia de secretar general adjunct al Guvernului, au declarat surse oficiale pentru agentia Mediafax. ANI anuntase vineri ca a constatat, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea legislatiei privind regimul juridic al incompatibilitatilor de catre Dan Mihalache, care a avut o reactie extrem de dura, numindu-l pe seful ANI jigodie frustrata. Dan Mihalache a mai spus ca Daca parteneriatul romano-american sta in domnul Horia Georgescu seful ANI - n. red. ), mai bine fara. Reamintim ca luni presedintele Basescu a declarat ca i-a cerut premierului sa-i demita pe cei patru membri ai Guvernului acuzati de ANI. Dan Mihalache la Antena 3: Eu sper ca nu exista o legatura intre demiterea mea de catre Victor Ponta si declaratiile lui Traian Basescu, as fi dezamagit. Dan Mihalache la Realitatea TV: Am convenit cu Victor Ponta si Crin Antonescu sa plec.

ULTIMA ORA Dan Mihalache, acuzat de ANI de incompatibilitate, a fost demis de Victor Ponta din functia de secretar general adjunct al Guvernului. / Mihalache: Sper ca nu exista o legatura intre demiterea mea si declaratiile lui Traian Basescu, as fi dezam

Premierul Victor Ponta l-a demis marti pe Dan Mihalache PNL) din functia de secretar general adjunct al Guvernului, au declarat surse oficiale pentru agentia Mediafax. ANI anuntase vineri ca a constatat, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea legislatiei privind regimul juridic al incompatibilitatilor de catre Dan Mihalache, care a vut o reactie extrem de dura, numindu-l pe seful ANI jigodie frustrata. Dan Mihalache a mai spus ca Daca parteneriatul romano-american sta in domnul Horia Georgescu seful ANI - n. red. ), mai bine fara. Reamintim ca luni presedintele Basescu a declarat ca i-a cerut premierului sa-i demita pe cei patru membri ai Guvernului acuzati de ANI. Dan Mihalache la Antena 3: Eu sper ca nu exista o legatura intre demiterea mea de catre Victor Ponta si declaratiile lui Traian Basescu, as fi dezamagit.

Dan Mihalache, acuzat de ANI de incompatibilitate, a fost demis de Victor Ponta

Premierul Victor Ponta l-a demis astazi pe Dan Mihalache din functia de secretar general adjunct al Guvernului, conform surselor de presa.

Crin Antonescu: Dan Mihalache a fost demis din cauza declaratiilor nepotrivite

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a comentat marti, demiterea secretarului general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, precizand ca a fost inlocuit din cauza declaratiilor nepotrivite pe care le-a.

Dan Mihalache, demis de Ponta. Secretarul general al Guvernului a fost acuzat de incompatibilitate de ANI

Sorin Dan Mihalache, secretar general adjunct al Guvernului, a fost demis de la Guvern, de catre premierul Victor Ponta. Dan Mihalache a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), care.

Dan Mihalache, demis de Victor Ponta dupa declaratiile anti-americane facute in emisiunea Aktualitatea B1 (VIDEO)

Secretar general adjunct al Guvernului, liberalul Dan Mihalache a fost demis, marti, de premierul Victor Ponta. Motivul il reprezinta declaratiile anti-americane facute de Mihalache in urma cu cateva zile, in.

Dan Mihalache, demis de Victor Ponta dupa declaratiile anti-americane facute in emisiunea Aktualitatea B1

Secretar general adjunct al guvernului, Dan Mihalache a fost demis, marti, de premierul Victor Ponta. Motivul il reprezinta declaratiile anti-americane facute de Mihalache in urma cu cateva zile, in emisiunea.

Dan Mihalache, despre presupusul scandal sexual in care ar fi implicata Andreea Lambru si canapeaua lui Crin Antonescu: E vorba de cu totul altcineva, mai cautati pe goagal

Dan Mihalache a afirmat marti ca presupusul scandal sexual in care ar fi fost implicata succesoarea sa la SGG, liberala Ioana Andreea Lambru, este o inscenare. Intrebat de un realizator B1Tv daca in inregistrarea audio facuta publica de Romania TV e vorba despre Andreea Lambru, care ar fi facut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, Mihalache a spus ca e vorba de cu totul altcineva, cautati pe goagal. Reamintim ca Mihalache a fost demis marti de premierul Victor Ponta din postul de secretar general adjunct al Guvernului.

Dan Mihalache, despre presupusul scandal sexual in care ar fi implicata Andreea Lambru: E ...

Dan Mihalache a afirmat marti ca presupusul scandal sexual in care ar fi fost implicata succesoarea sa la SGG, liberala Ioana Andreea Lambru, este o inscenare. Intrebat de un realizator B1Tv daca in inregistrarea audio facuta publica de Romania TV e vorba despre Andreea Lambru, care ar fi facut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, Mihalache a spus ca e vorba de cu totul altcineva, cautati pe goagal, potrivit HotNews. ro. Mihalache a fost demis marti de premierul Victor Ponta din .

Andreea Lambru, fosta sefa de cabinet a lui Radu Stroe, il inlocuieste pe Dan Mihalache in functia de secretar general adjunct al Guvernului. Cum a ajuns la 27 de ani atat de sus si care este traseul ei politic?

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache in functia de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL si director comercial la Sucursala de Administrare si Intretinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS, potrivit Mediafax. Lambru s-a nascut la 12 aprilie 1985 si a absolvit, in 2008, Universitatea Romano - Americana, Facultatea de Economie Generala. Potrivit surselor HotNews. ro, Andreea Lambru a fost adusa in PNL de avocatul Mihai Balasescu de la sectorul 1 iar ascensiunea ei inceput inca din 2009, cand a fost pusa pe lista de candidati la europarlamentare pe loc neeligibil iar in 2011 a fost numita secretar general adjunct al PNL. Vezi aici CV-ul Andreei Lambru postat pe bestjobs, semnalat de cititorii HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )