Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Dezbatere Historia. Doua evenimente care au schimbat istoria: 23 august 1944 si insurectia din Varsovia. Au meritat sacrificiul?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dezbatere Historia. Doua evenimente care au schimbat istoria: 23 august 1944 si insurectia din Varsovia. Au meritat sacrificiul?

Data de 23 august 1944 a reprezentat un punct de cotitura in istoria romanilor, repercusiunile deciziilor luate in acea zi fiind resimtite de-a lungul urmatoarelor decenii. Au meritat toate aceste sacrificii? La aceasta intrebare, dar si la multe altele raspund istoricul polonez Grzegorz Hanula si Tomasz Kluz, coordonator de programe in cadrul Institutul Polonez din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia, ora 11.00. Doua evenimente care au schimbat istoria: 23 august 1944 si insurectia din Varsovia. A meritat sacrificiul?

Data de 23 august 1944 a reprezentat un punct de cotitura in istoria romanilor, repercusiunile deciziilor luate in acea zi fiind resimtite de-a lungul urmatoarelor decenii. Trupele sovietice intrau cateva zile mai tarziu in capitala Romaniei, acolo unde regele Mihai si armata romana se scuturasera de aliatii nazisti. Tot in august 1944, armata de rezistenta poloneza se ridica, la Varsovia, impotriva ocupatiei naziste.

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

O tara din EUROPA s-ar putea RUPE in doua. Rezultatele care ridica multe semne de intrebare asupra rezistentei UE

Peste doua milioane de catalani s-au prezentat la urne pentru asa-numitul vot simbolic privind independenta regiunii lor. Referendumul a fost doar consultativ, deoarece Curtea Constitutionala a Spaniei l-a scos.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )