Libnet.ro
UNICEF

06:15

O tara din EUROPA s-ar putea RUPE in doua. Rezultatele care ridica multe semne de intrebare asupra rezistentei UE

Antena3 Antena3,
O tara din EUROPA s-ar putea RUPE in doua. Rezultatele care ridica multe semne de intrebare asupra rezistentei UE

Peste doua milioane de catalani s-au prezentat la urne pentru asa-numitul vot simbolic privind independenta regiunii lor. Referendumul a fost doar consultativ, deoarece Curtea Constitutionala a Spaniei l-a scos. continuă pe Antena3

NATO ia in considerare organizarea de manevre militare de anvergura in tari din Europa de Est si Tarile baltice

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord ar putea desfasura manevre militare de anvergura in tari din Europa de Est si Tarile baltice, a declarat comandantul misiunii NATO din Brunssum Olanda), citat de.

Federatia asociatiilor de romani din Europa cere demiterea lui Corlatean, formarea unui Comitet de criza sau amanarea turului 2

Federatia asociatiilor de romani din Europa ii cere premierului Victor Ponta destituirea de urgenta a Ministrului Titus Corlatean, pentru votul din diaspora in turul I al prezidentialelor, solicitand si formarea unui Comitet de criza care sa se ocupe de turul 2, sau chiar amanarea acestui tur.

Doi stelisti in topul golgeterilor din Europa League

Doi dintre atacantii Stelei se afla in topul marcatorilor din Europa League dupa patru etape consumate din faza grupelor.

Dovezile ADN demonstreaza ca primii oameni din Europa au supravietuit ultimei Ere Glaciare

Primii oameni din Europa au reusit sa supravietuiasca ultimei Ere Glaciare - o schimbare puternica a climei care a acoperit o mare parte a continentului cu un strat gros de gheata - conform unui nou studiu,.

Descoperire: Primii oameni din Europa au supravietuit Erei Glaciare

Primii oameni din Europa au reusit sa supravietuiasca ultimei Ere Glaciare - o schimbare puternica a climei care a acoperit o mare parte a continentului cu un strat gros de gheata - conform unui nou studiu, citat de The Independent.

Microsoft ar putea lansa doua telefoane pe 11 noiembrie

Imagini cu viitorul Microsoft Lumia 535 au invadat internetul de curand, insa Microsoft are putea lansa si un al doilea telefon alaturi de acesta. Primul telefon Lumia cu brandul Microsoft va fi lansat in perioada urmatoare. Au aparut deja foarte multe poze cu acest telefon, iar unele dintre specificatiile acestuia sunt deja cunoscute. in conditiile in care foarte multi oameni sperau ca gigantul din Redmondsa atace sectorul high-end cu noul dispozitiv, compania americana a ales ca primul telefon Microsoft Lumia [].

Trafic ingreunat pe mai multe drumurindin tara, din cauza cetii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca, sambata dupa-amiaza, circulatia rutiera pe numeroase artere rutiere importante din tara se desfasoara ingreunat , din cauza cetii. Fenomenul este semnalat pe autostrada A2 Bucuresti Constanta, in capitala si pe mai multe drumuri nationale din judetele Ilfov , Constanta si Giurgiu .

Norbert Lammert, presedintele Bundestagului: Caderea Zidului Berlinului, efect al protestelor din Europa, inclusiv din Romania

Caderea Zidului Berlinului, in 1989, a fost culminarea actiunilor de protest din estul Europei, a declarat Lammert, facand referire la greve si la actiuni de nesupunere civica din Republica Democrata Germana, din Polonia, Romania, tarile baltice, Cehoslovacia, Ungaria si Bulgaria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )