Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Elif, tanara de 18 ani din Constanta invitata la Casa Alba. Eseul despre agricultura cu care a iesit prima din 1000 de tineri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elif, tanara de 18 ani din Constanta invitata la Casa Alba. Eseul despre agricultura cu care a iesit prima din 1000 de tineri

O liceana din Constanta va ajunge la Casa Alba si il va cunoaste pe Barack Obama, dupa ce a scris un eseu despre eradicarea saraciei globale. continuă pe Hotnews

Eleva din Constanta, invitata la Casa Alba

Elif Memet, eleva in clasa a XII-a B a Liceului International de Informatica din Constanta, s-a clasat pe primul loc din Europa si pe locul 13 la nivel mondial la un concurs de eseuri organizat de Gulen Institute Youth Platform, din Houston, SUA. Eseul realizat de Elif a raspuns la intrebarea Cum se poate eradica saracia globala de catre cetatenii lumii?, iar solutia elevei propune microfinantari in agricultura. Pe 15 aprilie, Elif Memet isi va prezenta eseul la Ceremonia de Premiere care va avea loc la Casa Alba din Washington.

Eleva din Constanta invitata la Casa Alba, in urma castigarii unui concurs de eseuri

O eleva a Liceului Teoretic International de Informatica din Constanta a fost invitata la Casa Alba, in urma castigarii unui concurs international de eseuri, ea ocupand primul loc in Europa, transmite corespondentul Mediafax.

Eleva din Constanta invitata la Casa Alba dupa ce a scris cel mai bun eseu din Europa

O eleva din Constanta este invitata la Casa Alba de la Washington SUA). Este vorba de Elif Memet, eleva la Liceul Teoretic International de Informatica, laureata unui concurs de eseuri organizat in Statele Unite ale Americii. Eseul scris de Elif Memet a fost desemnat cel mai bun din Europa si al 13-lea la nivel mondial.

O eleva din Constanta a fost invitata la Casa Alba, in urma castigarii unui concurs de eseuri

O eleva a Liceului Teoretic International de Informatica din Constanta a fost invitata la Casa Alba, in urma castigarii unui concurs international de eseuri, ea ocupand primul loc in Europa, scrie.

O eleva din Constanta, invitata la Casa Alba, dupa ce a castigat un concurs de eseuri

O eleva a Liceulului Teoretic International de Informatica din Constanta a fost invitata la Casa Alba, dupa ce a castigat un concurs international de eseuri, clasandu-se pe primul loc in Europa, potrivit.

Cum poate fi salvata sinagoga din Constanta

In perioada noiembrie 2014 - ianuarie 2015, la solicitarea Comunitatii Evreiesti din Constanta, cu sprijinul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania FCER) prin presedintele sau, Aurel Vainer, a fost realizata Expertiza Geotehnica a Sinagogii din Constanta.

O eleva din Constanta va merge la Casa Alba. A scris cel mai bun eseu din Europa, iar acum il va citi la resedinta lui Obama

O eleva de clasa a douasprezecea de la un liceu din Constanta va prezenta la Casa Alba un eseu despre saracia mondiala. A luat locul intai in Europa dupa ce a cucerit cu scriitura ei un juriu.

Un barbat de 44 de ani din judetul Iasi, prima victima a virusului gripal din acest an

Un barbat de 44 de ani din judetul Iasi diagnosticat cu gripa a murit, acesta fiind primul deces din acest sezon rece inregistrat in randul romanilor depistati cu virusul gripal, potrivit datelor centralizate de.

Primul roman cu gripa decedat in acest sezon rece, un barbat de 44 de ani din judetul Iasi

Un barbat de 44 de ani din judetul Iasi diagnosticat cu gripa a murit, acesta fiind primul deces din acest sezon rece inregistrat in randul romanilor depistati cu virusul gripal, potrivit datelor centralizate de.

O femeie de 55 de ani din judetul Suceava s-a vindecat in mod inexplicabil de cancer in stadiu terminal: Nu am mai intalnit un asemenea caz!

O femeie in varsta de 55 de ani din comuna Sadova, judetul Suceava a uimit lumea medicala dupa ce s-a vindecat in mod inexplicabil de cancer in stadiu terminal. Desi avea pelvisul plin de metastaze inoperabile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )