Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO FOTO Una dintre cele mai iubite actrite de serialul fenomen REBELDE s-a casatorit in acest weekend! Imagini de basm de la nunta ei

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO FOTO Una dintre cele mai iubite actrite de serialul fenomen REBELDE s-a casatorit in acest weekend! Imagini de basm de la nunta ei

Dupa mai multe povesti de dragoste Anahi si-a gastit alesul. Acesta este Manuel Velasco Coello, un tanar politician de la. continuă pe Devorator Monden

FOTO Romanul Cosmin Bumbut castiga la una dintre cele mai mari competitii. Proiectul a impresionat pe toata lumea

Fotograful roman Cosmin Bumbut este castigator intr-una dintre cele mai mari competitii dedicate fotografiei. Proiectul sau a documentat camerele private la care au acces detinutii in penitenciare.

British Journal of Photography, una dintre cele mai importante reviste de profil din lume, scrie despre Photo Romania Festival

Despre Photo Romania Festival, care va aduce, in mai, la Cluj sute de fotografi, si parteneriatul sau cu Nordic Light din Norvegia se aminteste, intr-un articol din 23 aprilie, al renumitei reviste British Journal of Photography. Publicatie britanica a fost infiintata in 1854 si e una dintre cele mai relevante reviste de profil.

Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android

Unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru Androidpot fi achizitionate la un pret redus, insa nu se stie exact pentru cat timp este valabila oferta. Weekend-ul a trecut, iar Google va ofera acum posibilitatea de a va achizitiona cateva dintre cele mai apreciate jocuri pentru Android la un pret redus. Alaturi de jocurileThe Room Two [] Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Distrugerea Plafar. Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, la un pas sa ajunga istorie

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti este la un pas sa ajunga istorie. Plafar, candva doctorul neoficial al romanilor, se zbate acum sa supravietuiasca. in 2007, statul a cedat brandul Plafar.

Cele mai frumoase plaje din insula Corfu

Va prezentam cele mai frumoase plaje din insula Corfu, una din cele mai cautate destinatii turistice, cunoscuta drept Insula Verde gratie padurilor de maslini de pe suprafata ei.

Cele mai trasnite tatuaje: Te iubesc, Miaela si mesajul in chineza de pe un acumulator Nokia, pe bratul unui tanar

Alexandru Ciucur in varsta de 23 de ani este unul dintre cei doi artisti tatuatori din municipiul Targu Jiu. Alex s-a confruntat cu cereri dintre cele mai ciudate si cu tatuaje stranii pe care a fost nevoit sa le transforme.

Cele mai ciudate boli din lume: boala vampirului, mana care nu te asculta si pielea-scoarta de copac sau cea care se umfla dupa ce este atinsa

La nivel mondial, o multime de oameni au mari probleme de sanatate si printre acestia se numara cativa care sufera de unele afectiuni de-a dreptul ciudate. Adevarul va prezinta astazi cateva dintre cele mai rare si stranii boli din lume.

FOTO Una dintre bijuteriile arhitectonice ale Oradei, Casa Poynar isi schimba fata

Una dintre bijuteriile arhitectonice ale Oradei, Casa Poynar, a intratintr-unamplu proces de reabilitare a fatadelor.

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertele exceptionalului pianist rus Andrei Gavrilov de la Ateneul Roman

Joi, 30 aprilie si vineri, 1 mai, vor avea loc concertele sustinute de exceptionalul pianist rus Andrei Gavrilov, invitatul de onoare in festivalul Lipatti Evenings. Cele doua concerte vor fi gazduite de Ateneul Roman incepand cu ora 19. Andrei Gavrilov va interpreta una dintre cele mai spectaculoase si tulburatoare partituri pianistice ale romantismului tarziu, Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra de Serghei Rahmaninov. La pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii George Enescu se va afla eminentul dirijor Horia Andreescu. Este diponibil un numar limitat de bilete puse in vanzare prin reteaua www. bilete. ro si partenerii acesteia .

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertele exceptionalului pianist rus Andrei Gavrilov de la Ateneul Roman

Joi, 30 aprilie si vineri, 1 mai, vor avea loc concertele sustinute de exceptionalul pianist rus Andrei Gavrilov, invitatul de onoare in festivalul Lipatti Evenings. Cele doua concerte vor fi gazduite de Ateneul Roman incepand cu ora 19. Andrei Gavrilov va interpreta una dintre cele mai spectaculoase si tulburatoare partituri pianistice ale romantismului tarziu, Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra de Serghei Rahmaninov. La pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii George Enescu se va afla eminentul dirijor Horia Andreescu. Este diponibil un numar limitat de bilete puse in vanzare prin reteaua www. bilete. ro si partenerii acesteia: oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si Inmedio.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )