Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Gol de Premier League. Tom Huddlestone a inscris dupa trei ani si a sarbatorind tunzandu-se pe teren

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gol de Premier League. Tom Huddlestone a inscris dupa trei ani si a sarbatorind tunzandu-se pe teren

Hull City a invins Fulham cu un scor categoric, 6-0, intr-un meci disputat sambata, pe teren propriu, in etapa a XIX-a din Premier League. continuă pe Adevărul

Manchester City - Liverpool 2-1/ Cormoranii au cazut pe patru in clasamentul din Premier League

Manchester City a castigat la limita, scor 2-1, derbiul cu Liverpool, disputat pe Etihad Stadium etapa XVIII). Costel Pantilimon a fost doar rezerva la gazde, titular fiind Hart. In urma acestei infrangeri, cormoranii au cazut pe locul patru in clasamentul din Premier League.

Premier League: Victorii pentru Manchester United si Arsenal

Arsenal a avut emotii in deplasarea de la West Ham Premier League, etapa XVIII), dar s-a impus pana la urma cu scorul de 3-1. Manchester United a trecut de Hull scor 3-2, in deplasare), in timp ce Tottenham a remizat cu West Bromwich Albion 1-1).

Meciurile din Premier League.

Astazi, intr-o noua etapa a campionatului de fotbal al Angliei, Premier League, s-au inregistrat urmatoarele rezultate: West Ham United- West Bromwich Albion 3-3 United Aston Villa -Swansea City 1-1 Hull City- Fulham 6-0 Manchester City-Crystal Palace 1-0 Norwich City-Manchester United 0-1 Cardiff City-Sunderland 2-2 Maine vor avea loc inca patru meciuri, printre care si mult asteptatul Chelsea-Liverpool.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )