Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Gratar la miez de noapte intr-o localitate din Suceava aflata in carantina. Petrecaretii, depistati cu ajutorul unei drone - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gratar la miez de noapte intr-o localitate din Suceava aflata in carantina. Petrecaretii, depistati cu ajutorul unei drone - UPDATE

16 locuitori ai comunei sucevene Patrauti, aflata in carantina din cauza coronavirusului, au fost prinsi la o petrecere in aer liber, la miez de noapte. Oamenii faceau gratar si au fost depistati cu ajutorul unei drone a Ministerului de Interne dotata cu o camera de termoviziune. Fortele de ordine au fost suplimentate la Patrauti dupa ce saptamana trecuta mai multi localnici au incalcat carantina si au iesit din comuna, mergand la aeroportul din Cluj, pentru a pleca de acolo la munca in Germania. continuă pe Hotnews

De Paste, fii inger pazitor pentru o tanara mamica din Suceava! Ajut-o pe Alexandra Tudose sa lupte cu cancerul!

Alexandra Tudose, o mama tanara care sufera de o boala cumplita, are nevoie de un tratament costisitor pentru a ramane in viata sa isi poata creste baietelul. Sa o ajutam deci sa traiasca! De Paste, fii inger pazitor pentru o mamica bolnava Alexandra Tudose, o mamica de 32 de ani din Suceava, trece prin momente .

Mesajul unui medic din Suceava pentru autoritati, dupa acordul MAI-BOR: Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si a deceselor, sa nu plangeti si sa nu va plangeti

Un medic de la Spitalul Judetean din Suceava, focarul de infectie al Romaniei, critica dur autoritatile pentru acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica pentru a participa la slujba de inviere in diverse forme bizare, ea spunand ca este vorba doar despre un calcul politic. Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si, inevitabil, a deceselor, si bolnavii nu vor avea unde sa stea si nici cine sa-i ingrijeasca nu va mai avea, sa nu plangeti si sa nu va plangeti, avertizeaza doctorul.

in ciuda restrictiilor, 16 persoane au fost surprinse cu o drona la un gratar langa comuna carantinata Patrauti din Suceava. Autoritatile le-au amendat cu 30.000 de lei (VIDEO)

Un numar de 16 persoane au fost surprinse de fortele Ministerului Afacerilor Interne, cu ajutorul unei drone, cand incalcau restrictiile si faceau un gratar in miez de noapte langa Patrauti, Suceava,.

CORONAVIRUS. imbulzeala la paine si cartofi, intr-o localitate din Salaj, in plina pandemie de COVID-19. Prefectul Marcel Turcas: Cunoastem cu totii o anumita inclinatie spre indisciplina sociala a unor parti a comunitatii noastre (VIDEO)

Imagini scandaloase intr-o comuna din judetul Salaj. in goana dupa popularitate, primarul nu a mai tinut cont de regulile de distantare sociala impuse in timpul starii de urgenta generata de pandemia de co.

Mesajul unui militar pentru sotia sa, asistenta in spitalul din Suceava: Ea e eroul meu

Emotie si durere pentru femeia iubita. Un militar roman a transmis un mesaj impresionant sotiei sale, asistenta in prima linie in Suceava.

Un medic din Suceava explica ce simt pacientii infectati cu COVID-19

Medicul nefrolog din Iasi Ionut Nistor, care a cerut sa mearga, in plina criza, la Spitalul Judetean Suceava, spune ca unii pacienti cu COVID-19 i-au descris simptomele. Acestia au spus ca au simtit ca si cum ar avea cioburi de sticla in plamani si ca era foarte dureros sa respire.

Un medic de la spitalul din Suceava explica ce simt pacientii infectati cu COVID-19

Medicul nefrolog din Iasi Ionut Nistor, care a cerut sa mearga, in plina criza, la Spitalul Judetean Suceava, spune ca unii pacienti cu COVID-19 i-au descris simptomele. Acestia au spus ca au simtit ca si cum ar avea cioburi de sticla in plamani si ca era foarte dureros sa respire.

Instalatia de oxigen a spitalului din Suceava nu face face fata unui numar mai mare de 40-50 de pacienti

Probleme fara sfarsit la Suceava. Generalul Ionel Oprea spune ca instalatia de oxigen a Spitalului Judetean nu face fata unui numar mai mare de 40-50 de pacienti care sa aiba nevoie de ventilatie. Aceasta ar fi capacitatea maxima a instalatiei in acest moment, insa militarii spun ca se lucreaza la rezolvarea acestei situatii.

Peste 980 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus. Mai mult de jumatate sunt din Suceava

Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu noul coronavirus a ajuns la 981, conform informatiilor transmise joi de autoritati. Cele mai multe cadre medicale confirmate cu COVID-19, respectiv 462, sunt din Suceava, judet urmat de Bucuresti, cu 131 de cazuri.

Medic din Suceava, despre acordul MAI-BOR: Sa nu plangeti si sa nu va plangeti saptamana viitoare!

Medicul Cristina Hrustovici, de la Suceava, ii acuza pe cei care au facut acordul cu BOR de un calcul politic si ca au cedat insistentelor bisericii, fara sa tina cont de argumentele stiintifice. Pericolul este cu atat mai mare la Suceava, unde spitalul este inca in criza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )