Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 22-28 septembrie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Pentru nativul Berbec finalul saptamanii este placut, cu multe momente de relaxare, dar si lucruri de facut, ceea ce va face sa para ca este aproape o zi de lucru, dar nu este. Aveti multe activitati fata de tot ce sunteti obisnuiti sau nu ati mai prestat asemenea activitati in numai doua zile. Sigur ca va veti si distra chiar daca cu gandul ca se . continuă pe România Liberă

VIDEO Horoscop - Zodia VARSATOR, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend mintea unui nativ Varsator este ocupata pana peste cap de a scoate un profit din orice nu este strict nevoie de bani desi la dvs. asta conteaza acum in mod special, dar cautati ca toate intalnirile, toate conversatiile sa va conduca spre acelasi lucru: interesul personal, ceva de castigat, o calatorie, o conexiune valoroasa pentru .

VIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend pentru Capricorn lucrurile se mai relaxeaza, in sensul ca cele mai multe dintre greutatile cu care s-au confruntat saptamana tocmai se incheie. Este vorba atat de viata profesionala dar si cea personala astfel ca va puteti dedica celor care va intereseaza si care va fac placere, relaxandu-va. In viata dvs. se instaleaza putina .

VIDEO Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Sagetatorul se dedica familiei, fie ca este vorba despre partener, parinti, bunici sau nepoti. Faceti totul cu mare bucurie, nu va asteptati sa vi se raspunda cu aclamatii, laude si explozie de bucurie, desi nu v-ar striva unele multumiri macar tinand cont de sacrificiile pe care le faceti pentru cei dragi. In realitate apropiatii au .

VIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Indiferent unde il va gasi pe nativul Scorpion weekendul, acasa, in familie, la lucru sau in oricare alt loc unde are treaba, se afla puternic anturat, pentru ca asa este felul nativului in aceasta perioada incat atrage oamenii precum lumina fluturii. Va fi anturat cum n-a mai fost de multa vreme, personae dorite dar si nedorite, toate straduindu-se .

VIDEO Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. In acest weekend Balantele au ceva de lucru referitor la unele obiective personale dar si profesionale la care s-au angajat mai de multa vreme. Pe sambata trebuie sa imbine treburile personale cu cele familiale, ceea ce-i va mai mai greu de realizat, parca este prea mult zgomot, prea multa zarva pentru a se putea concentra asa cum trebuie ca sa .

VIDEO Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Acest weekend nu este chiar pe sufletul unui nativ Fecioara. Se va intampla sa trebuiasca sa stea acasa, alaturi de familie, chiar daca nu i se cere sa faca ceva anume, sa se implice in treburile casnice. Nici nu vrea sa faca ceva de acest gen, el se simte constrans ca nu poate zburda asa cum ii dicteaza sufletul. Mintea sa ii este in alta parte, la .

VIDEO Horoscop - Zodia LEU, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Weekendul de data asta este unul provocator pentru un nativ Leu, orice inseamna dragoste, intrecere, mai ales confruntarea directa intre persoanele cu minti luminate, etalarea talentelor personale celor la fel de dotati ca si dvs. sunt la ordinea zilei, ele va anima, va tin mintea treaza, in plus vin cu o doza de adrenalina de care aveati nevoie in .

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Pentru nativul Rac weekendul este unul cu bucurie, cu intelegere, dar si cu ceva lucruri de facut prin casa ca sa nu spuna cineva ca nu prea puneti umarul la treaba. Ce-i drept este ca nu prea avet chef sa spalati vasele sau sa serviti masa la ora fixa, credeti ca va sta mai bine cu o carte sau un ziar in mana. Fiecare cu gustul lui. Poate stabiliti .

VIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Gemenii vor avea un weekend extrem de tensionat, desi par ca nu fac nimic special. Ei nu vor face curat, nu vor schimba arhitectura locuintei sau alte lucruri care sa ii oboseasca fizic. Nu, acum e un moment in care se bucura mult de lucruri firesti ce fac oamenii sa se simta bine, de fapt asta ar fi dorinta lor si asta ar merita. In fapt ei vor fi .

VIDEO Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 22-28 septembrie.

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. Dupa atata plimbare si zbucum in saptamanile anterioare, dupa ce ati tot alergat pe drumuri cu tot felul de treburi, acum, pentru ca si casa va este ca dupa furtuna, va linistiti, sunteti obositi, calmi dar si multumiti de rezultatele de pana acum si va dedicati in mare masura treburilor casnice. Cel mai bine este ca si alti membri ai familiei dvs.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )