Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Iasi: Zeci de mii de credinciosi, la beatificarea episcopului Anton Durcovici. Victor Ponta, printre cei prezenti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iasi: Zeci de mii de credinciosi, la beatificarea episcopului Anton Durcovici. Victor Ponta, printre cei prezenti

Aproximativ 25. 000 de credinciosi au asistat, sambata, la Iasi, la ceremonia de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici, potrivit estimarilor jandarmilor, iar zece persoane au fost transportate la spital cu tensiune scazuta sau deshidratare ca urmare a expunerii la soare. Printre cei prezenti s-a numarat si premierul Victor Ponta, alaturi de sotia sa, Daciana, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Iasi: Zeci de mii de credinciosi, la beatificarea episcopului Anton Durcovici. Victor Ponta, printre cei prezenti

Aproximativ 25. 000 de credinciosi au asistat, sambata, la Iasi, la ceremonia de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici, potrivit estimarilor jandarmilor, iar zece persoane au fost transportate la spital cu tensiune scazuta sau deshidratare ca urmare a expunerii la soare. Printre cei prezenti s-a numarat si premierul Victor Ponta, alaturi de sotia sa, Daciana, relateaza Mediafax.

Mii de credinciosi prezenti la beatificarea episcopului Anton Durcovici. Este prezent si Victor Ponta

Aproximativ 15. 000 de persoane s-au adunat, sambata, la Iasi, pentru a participa la ceremonia de beatificare a unui episcop martir. Grupul oamenilor politici prezenti la eveniment este condus de premier.

Peste 20.000 de persoane au participat la ceremonia de beatificare a episcopului Anton Durcovici

Peste 20. 000 de credinciosi au participat astazi, pe stadionul din Iasi, la o ceremonie impresionanta de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici. Slujba a fost oficiata de mai multi episcopi romani si.

Restrictii de trafic la Iasi: 15.000 de pelerini sunt asteptati la ceremonia de beatificare a episcopului Anton Durcovici

Mai multe strazi din zona Copou a municipiului Iasi vor fi inchise, sambata, timp de cateva ore, pentru a permite accesul celor 15. 000 de pelerini asteptati la ceremonia de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici, eveniment programat pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )