Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO. Igor Dodon este sustinut de Renato Usatii, primarul orasului Balti, urmarit international pentru legaturi cu un asasin

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Igor Dodon este sustinut de Renato Usatii, primarul orasului Balti, urmarit international pentru legaturi cu un asasin

Primarul orasului Balti si liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a anuntat ca il va sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova pe candidatul prorus, Igor Dodon. continuă pe România Liberă

PROFIL Alegeri Moldova: Cine este Igor Dodon, candidatul stangii pro-Kremlin la prezidentiale

Principalul candidat al stangii in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a fost la un pas sa fie ales sef al statului din primul tur. Asemenea Maiei Sandu, Igor Dodon este relativ tanar 41 de ani), are studii de economie si a mizat pe mesaje antioligarhice in campania electorala. Spre deosebire de Maia Sandu, el a a avut tangente cu lumea afacerilor, a fost asociat cu transferuri de bani prin paradisuri fiscale si cu folosirea activelor oligarhului Vladimir Plahotniuc. Dar, mai presus de toate, el militeaza puternic pentru apropierea Republicii Moldova de Rusia lui Vladimir Putin si indepartarea ei de Uniunea Europeana.

Igor Dodon si federalizarea Moldovei: marele proiect al lui Putin cu vedere spre Ucraina, Marea Neagra si Caucaz

Igor Dodon este un mesager. Bun, cu lectia invatata, ferm pe pozitie, abil politician dar, pe fond, mesagerul unui proiect politic pe care cei de la Kremlin nu inceteaza sa-l dezvolte, cu mare perseverenta si minutie, in cat mai multe dintre tarile foste republici sovietice aflate acum la est de granita cu UE si NATO.

Renato Usatii nu o va sustine pe Maia Sandu in turul doi: Este proiectul americanilor!

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a explicat luni, 30 octombrie, intr-o postare video pe Facebook, de ce nu o poate sprijini in turul doi al alegerilor prezidentiale pe Maia Sandu.

Renato Usatii: Vreau sa informez regimul banditesc al lui Plahotniuc ca astazi am fost scos din Interpol! VIDEO

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a declarat miercuri, 2 noiembrie, ca a fost anuntat oficial de catre reprezentantii Interpol ca a fost scos de sub urmarire internationala.

Alegeri in Republica Moldova. Primele rezultate. Igor Dodon, pro-rus, scade sub 50 la suta. Maia Sandu, pro-europeana: peste 37 la suta. Este posibil un al doilea tur de scrutin |LIVE VIDEO

10: Dupa numararea a 93. 74 la suta din procesele verbale prelucrate, Igor Dodon a obtinut 49. 64 la suta dintre voturi, iar Maia Sandu, 37. 05 la suta, conform Timpul. md.

Dorin Chirtoaca vine in sprijinul Maiei Sandu pentru turul doi: Igor Dodon, pregateste-te sa pierzi alegerile!

Primarul de Chisinau, Dorin Chirtoaca, a felicitat luni, 31 octombrie, candidatul comun al PAS, PLDM, PPDA, Maia Sandu, pentru rezultatul inregistrat la alegerile prezidentiale. De asemenea, edilul isi exprima sustinerea in favoarea sa.

Vladimir Voronin se dezice de Igor Dodon: Ne-a vandut pentru 3 milioane de euro. Noi avem memorie buna. Nu e vorba ca el doar pe noi ne-a tradat. El a tradat intreaga tara (VIDEO)

Presedintele Partidului Comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a anuntat intr-o conferinta de presa ca nu il va sustine pe fostul membru al partidului sau, Igor Dodon, in turul doi al.

Istoria se repeta. Oamenii lui Igor Dodon, apropiatul Rusiei ramas in cursa prezidentiala din Republica Moldova, lanseaza atacuri la adresa pro-europenilor (VIDEO)

Analistul politic Bogdan Tirdea, membru al pardidului condus de Igor Dodon, pro-rusul ramas in cursa prezidentiala, lanseaza un atac impotriva pro-europenilor. intr-o emisiune la postul de.

Alegeri in Republica Moldova. Primele rezultate. Igor Dodon, pro-rus, scade sub 50 la suta. Maia Sandu, pro-europeana: peste 37 la suta. Va fi un al doilea tur de scrutin |LIVE VIDEO

45: La prelucrarea a 96,35 la suta dintre procese verbale, Igor Dodon a obtinut 49,13 la suta dintre voturi, iar Maia Sandu, 37,60 la suta, conform Unimedia.

Alegeri in Republica Moldova. Igor Dodon, pro-rus, 48,5 la suta. Maia Sandu, pro-europeana, 38,2 la suta. Va fi un al doilea tur de scrutin |LIVE VIDEO

Castigatorul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova va fi decis in al doilea tur de scrutin la 13 noiembrie, cand se vor confrunta candidatul socialist, Igor Dodon, care a obtinut 48,5% si candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, cu 38,2%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )