Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO. Ilie Sarbu: Niciun candidat la presedintie nu este ofiter sub acoperire

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ilie Sarbu: Niciun candidat la presedintie nu este ofiter sub acoperire

Ilie Sarbu a declarat, miercuri, ca potrivit raportului Serviciului de Informatii Externe, nu exista niciun ofiter sub acoperire printre candidatii la presedintie. continuă pe România Liberă

Ilie Sarbu: Niciun candidat la presedintie nu este ofiter sub acoperire

Ilie Sarbu a declarat, miercuri, ca potrivit raportului Serviciului de Informatii Externe, nu exista niciun ofiter sub acoperire printre candidatii la presedintie.

VIDEO Ilie Sarbu: SIE ne-a comunicat ca nu e niciun candidat la prezidentiale care sa fie ofiter acoperit. Intrebat daca e vorba de un fost ofiter acoperit, Sarbu a spus: Nu e relevant asta

Vicepresedintele Comisiei de control SIE, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca serviciul a transmis comisiei, sub semnatura directorului Teodor Melescanu, un document din care reiese ca nu exista niciun candidat la prezidentiale, ministru sau parlamentar care sa fie ofiter acoperit, transmite Mediafax. Intrebat daca documentul transmis de SIE comisiei parlamentare de control atesta faptul ca nu exista un ofiter acoperit in acest moment sau ca nu ar fi existat in trecut, Sarbu a precizat ca acest fapt este fara relevanta. Nu e relevant asta. Pe noi ne intereseaza doar ceea ce s-a spus, a precizat Sarbu.

Ilie Sarbu: Raportul SIE arata ca niciun candidat la Presedintie nu e ofiter acoperit. Discutam despre situatia data, nu despre trecut (VIDEO)

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca un raport al Serviciilor de InformatiiExterne arata ca niciun candidat la alegerile prezidentiale nu este ofiter acoperit, precizand ca.

SIE: Niciun candidat la presedintie nu este ofiter sub acoperire

Sarbu: SIE ne-a comunicat ca nu e niciun candidat la prezidentiale care sa fie ofiter acoperit

Vicepresedintele Comisiei de control SIE, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca serviciul a transmis comisiei, sub semnatura directorului Teodor Melescanu, un document din care reiese ca nu exista niciun candidat la prezidentiale, ministru sau parlamentar care sa fie ofiter acoperit.

Candidatura lui Victor Ponta la presedintie este incurajata de peste ocean

Candidatura lui Victor Ponta la presedintie este titrata si incurajata de peste ocean. Cotidianul Washington Post il considera pe actualul premier nu doar candidatul favorit ci si unul de prim rang la cea mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )