Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Incendiu masiv la o scoala din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu masiv la o scoala din Bucuresti

20 de autospeciale si mai multe echipaje de descarcerare se afla la ora aceasta la Scoala nr. 124 din Bucuresti dupa ce in cursul noptii a izbucnit un incendiu puternic, potrivit Digi 24. continuă pe Adevărul

VIDEO Incendiu puternic la Scoala nr. 124 din Capitala. Cladirea nu avea autorizatie de securitate la incendiu

20 de autospeciale si mai multe echipaje de descarcerare se afla la ora aceasta la Scoala nr. 124, cartierul Rahova, Bucuresti dupa ce in cursul noptii a izbucnit un incendiu puternic.

Incendiu puternic la o scoala din cartierul Rahova din Capitala. Institutia de invatamant nu avea autorizatie ISU

Un puternic incendiu a izbucnit luni noapte la acoperisul unei scoli din cartierul Rahova, din Capitala, la aceasta ora, potrivit reprezentantilor ISU, fiind stinse ultimele focare. Scoala nu avea autorizatie.

Situatie halucinanta intr-o scoala din Bacau: Elevii au fost pusi sa mimeze ca mananca sanatos

Situatie umilitoare la o scoala din Bacau, unde elevii au fost pozati in timp ce mimau ca mananca fructe. Sedinta foto a avut ca scop promovarea unei alimentatii sanatoase, insa elevii au fost folositi.

Atac armat la o scoala din Indiana. Mai multe victime

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Indiana. Atacatorul a fost prins si se afla in custodia politiei. Unul dintre raniti are 13 ani, iar celalalt.

Atac armat la o scoala din Statele Unite

Mai multe focuri de arma au fost auzite la o scoala din Noblesville, Statele Unite ale Americii. Potrivit primelor informatii, o persoana ar fi fost ranita. Agresorul ar fi fost retinut de politia.

VIDEO Incendiu de anvergura la Europa-Park din Germania. Sapte pompieri au fost raniti

Sapte pompieri au fost raniti in eforturile de a stinge un incendiu produs in cel mai mare parc de distractii din Germania, a spus Politia duminica, in timp ce Europa-Park s-a redeschis vizitatorilor in ciuda distrugerilor din anumite zone, relateaza AFP.

Elevi UMILITI la o scoala din Bacau. Parintii sunt REVOLTATI: I-au iNJOSIT pe copii! (VIDEO)

Situatie halucinanta intr-o scoala generala din judetul Bacau. Elevii au fost pusi sa pozeze, mimand ca mananca fructe, pentru a promova o alimentatie sanatoasa. Numai ca nu au fost lasati sa.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Bacau! Elevii au fost umilitipentru niste poze

Mai multi elevi de la o scoala generala din Bacau au fost umiliti. Acestia au trebuit sa se prefaca ca mananca fructe pentru niste poze pentru a promova o alimentatie sanatoasa. Doar ca elevilor li.

SUA: impuscaturi intr-o scoala din Indiana. Cel putin doua persoane se afla in stare grava. Suspectul a fost retinut

Un suspect a fost retinut, vineri, dupa ce la scoala Noblesville West din Indiana au fost raportate impuscaturi, anunta foxnews. com. Politia din Indiana a anuntat, pe Twitter, ca doua persoane au fost.

De unde vine denumirea cartierelor din Bucuresti

Cel mai cunoscut oras din Romania este Bucuresti. Cu o populatie de peste doua milioane de locuitori, Capitala Romaniei este una dintre cele mai aglomerate metropole din Europa. Bucuresti se imparte in 6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )