Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, atunci cand a iesit din Club A, protestatarii au inconjurat masina si au inceput sa o loveasca. Cand au spart luneta am iesit si le-am spus ca se comporta ca niste neo-fascisti. Au lovit masina cu pietre, conform gandul. info. Daniel Barbu a adaugat ca in interiorul Clubului nu a fost agresat. Citeste si Barbu: Le-am spus protestatarilor ca se comporta ca niste NEO-NAZISTI Citeste si Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la . continuă pe România Liberă

VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, atunci cand a iesit din Club A, protestatarii au inconjurat masina si au inceput sa o loveasca. Cand au spart luneta am iesit si le-am spus ca se comporta ca niste neo-fascisti. Au lovit masina cu pietre, conform gandul. info. Daniel Barbu a adaugat ca in interiorul Clubului nu a fost agresat. Citeste si Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la Universitate _ _ _ _ _ Autovehiculul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a .

Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

Autovehiculul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocat si avariat, joi seara, de protestatarii din Piata Universitatii fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Aproximativ 50 de opozanti ai proiectului Rosia Montana l-au bruscat pe ministrul Culturii si l-au impiedicat, timp de circa o jumatate de ora, sa paraseasca strada din fata Clubului A, din centrul vechi al Capitalei. Manifestantii s-au imbrancit cu jandarmii si au aruncat cu pietre in masina ministrului, reusind sa .

Incident fara precedent, in Centrul Vechi al Capitalei: Masina ministrului Culturii, atacata de protestatari

Un incident fara precedent a izbucnit, joi seara, in Centrul Vechi din Bucuresti. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata de zeci de protestatari, imediat dupa ce demnitarul a plecat de la o.

Masina ministrului Culturii, blocata de protestatari in Capitala

Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata, in aceasta seara, de protestatari in centrul Capitalei, geamurile si luneta automobilului fiind sparte, arata sursele de presa.

Masina ministrului Culturii, blocata de protestatari in Capitala

Update 21:55 Barbu: Nu am fost agresat, masina a fost avariata Daniel Barbu a precizat ca nu a fost agresat de protestatari, insa masina in care se afla a fost avariata, precizeaza sursele de presa.

Incident fara precedent, in Centrul Vechi al Capitalei: Masina ministrului Culturii, atacata de protestatari (IMAGINI EXCLUSIVE)

UPDATE21:52 Premierul Ponta cere identificarea persoanelor care l-au agresat pe ministrulDaniel Barbu, spunand ca este inacceptabila o astfel de agresiune si ca, in lipsa unor masuri, tara poate fi.

VIDEO Ministrul Culturii, atacat de protestatari. Masina lui a fost lovita cu pietre, in centrul Capitalei

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, care participa joi seara, in Club A, in Centrul Vechi al Capitalei, la o dezbatere culturala, a fost huiduit de cateva zeci de protestatari fata de proiectul Rosia Montana, care au intrat in local si nu l-au lasat ulterior sa plece, spargandu-i luneta masinii.

Sfatul lui Badea pentru atacatorii ministrului Culturii: Cand procedezi asa, esti pe calea cea buna sa fii mazilit

Mircea Badea le-a transmis manifestantilor anti Rosia Montana care l-au atacat pe ministrul Culturii joi seara, ca este periculos modul in care au actionat, pentru ca astfel si-au pus ei viata in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )