Libnet.ro
UNICEF

00:07

Masina ministrului Culturii, blocata de protestatari in Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masina ministrului Culturii, blocata de protestatari in Capitala

Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata, in aceasta seara, de protestatari in centrul Capitalei, geamurile si luneta automobilului fiind sparte, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Masina ministrului Culturii, blocata de protestatari in Capitala

Update 21:55 Barbu: Nu am fost agresat, masina a fost avariata Daniel Barbu a precizat ca nu a fost agresat de protestatari, insa masina in care se afla a fost avariata, precizeaza sursele de presa.

Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

Autovehiculul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocat si avariat, joi seara, de protestatarii din Piata Universitatii fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Aproximativ 50 de opozanti ai proiectului Rosia Montana l-au bruscat pe ministrul Culturii si l-au impiedicat, timp de circa o jumatate de ora, sa paraseasca strada din fata Clubului A, din centrul vechi al Capitalei. Manifestantii s-au imbrancit cu jandarmii si au aruncat cu pietre in masina ministrului, reusind sa .

VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, atunci cand a iesit din Club A, protestatarii au inconjurat masina si au inceput sa o loveasca. Cand au spart luneta am iesit si le-am spus ca se comporta ca niste neo-fascisti. Au lovit masina cu pietre, conform gandul. info. Daniel Barbu a adaugat ca in interiorul Clubului nu a fost agresat. Citeste si Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la Universitate _ _ _ _ _ Autovehiculul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a .

VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, atunci cand a iesit din Club A, protestatarii au inconjurat masina si au inceput sa o loveasca. Cand au spart luneta am iesit si le-am spus ca se comporta ca niste neo-fascisti. Au lovit masina cu pietre, conform gandul. info. Daniel Barbu a adaugat ca in interiorul Clubului nu a fost agresat. Citeste si Barbu: Le-am spus protestatarilor ca se comporta ca niste NEO-NAZISTI Citeste si Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la .

Incident fara precedent, in Centrul Vechi al Capitalei: Masina ministrului Culturii, atacata de protestatari

Un incident fara precedent a izbucnit, joi seara, in Centrul Vechi din Bucuresti. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata de zeci de protestatari, imediat dupa ce demnitarul a plecat de la o.

Incident fara precedent, in Centrul Vechi al Capitalei: Masina ministrului Culturii, atacata de protestatari (IMAGINI EXCLUSIVE)

UPDATE21:52 Premierul Ponta cere identificarea persoanelor care l-au agresat pe ministrulDaniel Barbu, spunand ca este inacceptabila o astfel de agresiune si ca, in lipsa unor masuri, tara poate fi.

VIDEO UPDATE Daniel Barbu a fost huiduit iar masina i-a fost vandalizata de manifestanti in Centrul Vechi al Capitalei. Ministrul le-a spus protestatarilor ca se poarta ca niste neofascisti/ Trei protestatari au fost dusi la audieri

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost bruscat, joi seara, in fata unui club din Centrul Vechi al Capitalei unde demnitarul participase la o dezbatere, iar masina i-a fost vandalizata de un grup de opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Digi24. UPDATE Ministrul Daniel Barbu a povestit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca dupa ce manifestantii i-au spart luneta masinii, a iesit din autovehicul si le-a spus acestora ca se poarta ca niste neofascisti. UPDATE 3: Trei protestatari au fost dusi la audieri, politia considerand ca au vandalizat masina ministrului sursa: Romania TV)UPDATE 2 Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, invitat la Antena 3, ca a discutat cu reprezentantii autoritatilor si a cerut sa fie identificati cei care au luat parte la acest incident si trasi la raspundere, fie contraventionala, fie penala.

VIDEO Daniel Barbu a fost huiduit de protestatarii anti-RMGC in Centrul Vechi al Capitalei. Ministrul sustine ca acestia i-au vandalizat masina, protestatarii denunta aparitia unor instigatori

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost huiduit joi seara intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei, unde demnitarul participase la o dezbatere. Barbu a declarat ca opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana i-au spart luneta masinii, dupa care a iesit din autovehicul si le-a spus acestora ca se poarta ca niste neofascisti. Pe contul de Facebook UnitiSalvam contul organizatorilor protestelor din Piata Universitatii, cont neasumat de nimeni) se arata ca atunci cand ministrul a urcat in masina a fost momentul in care au intervenit instigatorii, care au strigat iesi afara, javra ordinara niciunul dintre noi nu foloseste aceasta lozinca imunda), au batut cu palmele in masina ministrului. Un clip urcat pe contul Youtube al miscarii Rezistenta Urbana arata momentul in care luneta masinii a cazut, fara a se putea vedea cin a spart-o anterior. Trei protestatari au fost dusi la audieri. Premierul Ponta a declarat ulterior ca Agresorii trebuie identificati si sanctionati.

UPDATE Daniel Barbu a fost huiduit de manifestanti la o dezbatere in Capitala iar masina sa a fost vandalizata. Ministrul le-a spus protestatarilor ca se poarta ca niste neofascisti

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost bruscat, joi seara, in fata unui club din Centrul Vechi al Capitalei in care demnitarul sustinuse o conferinta de presa, iar masina i-a fost vandalizata de un grup de opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Digi24. UPDATE Ministrul Daniel Barbu a povestit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca dupa ce manifestantii i-au spart luneta de la masina, a iesit din autovehicul si le-a spus acestora ca se poarta ca niste neofascisti.

UPDATE Daniel Barbu, huiduit de manifestanti la o dezbatere in Capitala. Ministrul le-a spus protestatarilor ca se poarta ca niste neofascisti

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost bruscat, joi seara, in fata unui club din Centrul Vechi al Capitalei unde demnitarul participase la o dezbatere, iar masina i-a fost vandalizata de un grup de opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Digi24. UPDATE Ministrul Daniel Barbu a povestit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca dupa ce manifestantii i-au spart luneta masinii, a iesit din autovehicul si le-a spus acestora ca se poarta ca niste neofascisti. UPDATE 2 Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, invitat la Antena 3, ca a discutat cu reprezentantii autoritatilor si a cerut sa fie identificati cei care au luat parte la acest incident si trasi la raspundere, fie contraventionala, fie penala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )