Libnet.ro
UNICEF

09:01

Sfatul lui Badea pentru atacatorii ministrului Culturii: Cand procedezi asa, esti pe calea cea buna sa fii mazilit

Antena3 Antena3,
Sfatul lui Badea pentru atacatorii ministrului Culturii: Cand procedezi asa, esti pe calea cea buna sa fii mazilit

Mircea Badea le-a transmis manifestantilor anti Rosia Montana care l-au atacat pe ministrul Culturii joi seara, ca este periculos modul in care au actionat, pentru ca astfel si-au pus ei viata in. continuă pe Antena3

VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, atunci cand a iesit din Club A, protestatarii au inconjurat masina si au inceput sa o loveasca. Cand au spart luneta am iesit si le-am spus ca se comporta ca niste neo-fascisti. Au lovit masina cu pietre, conform gandul. info. Daniel Barbu a adaugat ca in interiorul Clubului nu a fost agresat. Citeste si Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la Universitate _ _ _ _ _ Autovehiculul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a .

Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

Autovehiculul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocat si avariat, joi seara, de protestatarii din Piata Universitatii fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Aproximativ 50 de opozanti ai proiectului Rosia Montana l-au bruscat pe ministrul Culturii si l-au impiedicat, timp de circa o jumatate de ora, sa paraseasca strada din fata Clubului A, din centrul vechi al Capitalei. Manifestantii s-au imbrancit cu jandarmii si au aruncat cu pietre in masina ministrului, reusind sa .

Incident fara precedent, in Centrul Vechi al Capitalei: Masina ministrului Culturii, atacata de protestatari

Un incident fara precedent a izbucnit, joi seara, in Centrul Vechi din Bucuresti. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata de zeci de protestatari, imediat dupa ce demnitarul a plecat de la o.

Masina ministrului Culturii, blocata de protestatari in Capitala

Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata, in aceasta seara, de protestatari in centrul Capitalei, geamurile si luneta automobilului fiind sparte, arata sursele de presa.

VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, atunci cand a iesit din Club A, protestatarii au inconjurat masina si au inceput sa o loveasca. Cand au spart luneta am iesit si le-am spus ca se comporta ca niste neo-fascisti. Au lovit masina cu pietre, conform gandul. info. Daniel Barbu a adaugat ca in interiorul Clubului nu a fost agresat. Citeste si Barbu: Le-am spus protestatarilor ca se comporta ca niste NEO-NAZISTI Citeste si Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la .

Mesajul lui Mircea Badea pentru colegii de la Antena 1: Fac asta, pentru ca vreau sa fiu un om bun

Mircea Badea a anuntat, luni, ca se ofera sa tina locul oricarui coleg de la Antena 1, daca acesta nu poate veni sa-si realizeze emisiunea, adaugand, cu umor, ca s-a decis sa fie un om bun si sa arate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )