Libnet.ro
UNICEF

14:16

VIDEO Indian Wells (m): Victorii pentru favoritii Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer / Cilic, eliminat in turul doi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells (m): Victorii pentru favoritii Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer / Cilic, eliminat in turul doi

O parte din capii de serie si-au respectat statutul de favoriti si s-au calificat in turul trei al turneului Masters de la Indian Wells: Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer continuand competitia californiana. Cap de serie numarul sase, Marin Cilic a fost invins de Taylor Fritz. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells. continuă pe Hotnews

Indian Wells (f): Victorii pentru Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska si Venus Williams (Rezultatele zilei)

Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska, Venus Williams si Madison Keys au obtinut calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce au castigat partidele disputate duminica. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate duminica in turul II.

VIDEO Indian Wells: Surpriza de proportii - Andy Murray, eliminat in turul doi de numarul 129 mondial

Vasek Pospisil locul 129 ATP), jucator venit din calificari, a oferit surpriza turului doi al turneului Masters de la Indian Wells, eliminandu-l din competitie pe Andy Murray, liderul clasamentului mondial si principalul favorit. Canadianul s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 7-65), dupa o ora si 51 de minute de joc, obtinand cea mai mare victorie a carierei.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 4 mondial, in fata croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Irina Begu si Karolina Pliskova, de la Indian Wells. Romanca a avut trei mingi de set dar a pierdut la tie-break

Aventura irinei Begu la Indian Wells aluat sfarsit in turul al treilea, dar jucatoarea noastra n-a facut deloc un meci rau in fata Karolinei Pliskova.

Noapte alba pentru iubitorii tenisului. S-a stabilit ora meciului dintre Irina Begu si Karolina Pliskova de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 32 WTA, va evolua in noaptea de duminica spre luni, in turul trei la Indian Wells.

infrangere urata pentru Simona Halep in turul trei al turneului de la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata inca din turul trei al turneului de tenis de la Indian Wells, Statele Unite. Jucatoarea de tenis din Romania a fost invinsa cu 3-6 3-6 de catre frantuzoaica Kiki.

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu Perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) a fost eliminata, luni, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului ATP de 1000 de puncte de la Indian Wells, potrivit News. ro.

Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei californiene

Simona Halep locul 4 WTA) a obtinut calificarea in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Donna Vekic, locul 86 WTA, scor 6-4, 6-1. Romanca a avut nevoie de o ora si 12 minute pentru a se impune in fata jucatoarei croate, obtinand astfel cea mai clara victorie din 2017.

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells. Urmeaza un meci extrem de greu pentru romanca

Irina Begu a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si a jucat direct in turul al doilea, unde a intalnit-o pe americanca Louisa Chirico.

Indian Wells (m): Bernard Tomic, Viktor Troicki, Tommy Robredo si Juan Monaco au parasit competitia californiana

Bernard Tomic, Viktor Troicki, Tommy Robredo si Juan Monaco au fost invinsi in turul intai al turneului Masters de la Indian Wells. Au obtinut calificarea nume precum Alexandr Dolgopolov, Fabio Fognini, Jeremy Chardy si Martin Klizan. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )