Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Hotnews Hotnews,
 Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu Perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) a fost eliminata, luni, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului ATP de 1000 de puncte de la Indian Wells, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Horia Tecau si Florin Mergea, alaturi de partenerii lor, sunt in optimi la Indian Wells

Romania are doi reprezentanti in competitia de dublu, de la Indian Wells, care se desfasoara zilele acestea in California.

Simona Halep se impune in fata croatei Donna Vekic cu scorul 6-4, 6-1, in turul doi de la Indian Wells

Simona Halep s-a impus, la capatul unui meci fara istoric, in fata jucatoarei croate Donna Vekic, ocupanta pozitiei 86 in clasamentul WTA, cu scorul 6-4, 6-1.

VIDEO Indian Wells (m): Victorii pentru favoritii Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer / Cilic, eliminat in turul doi

O parte din capii de serie si-au respectat statutul de favoriti si s-au calificat in turul trei al turneului Masters de la Indian Wells: Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer continuand competitia californiana. Cap de serie numarul sase, Marin Cilic a fost invins de Taylor Fritz. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

VIDEO Indian Wells: Surpriza de proportii - Andy Murray, eliminat in turul doi de numarul 129 mondial

Vasek Pospisil locul 129 ATP), jucator venit din calificari, a oferit surpriza turului doi al turneului Masters de la Indian Wells, eliminandu-l din competitie pe Andy Murray, liderul clasamentului mondial si principalul favorit. Canadianul s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 7-65), dupa o ora si 51 de minute de joc, obtinand cea mai mare victorie a carierei.

Simona Halep joaca, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

Simona Halep trece in turul trei de la Indian Wells. A invins-o pe Donna Vekici in doua seturi

Simona Halep 25 de ani) s-a calificat in turul al doilea de la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe croata Donna Vekici, nr.

Tenis: Simona Halep, calificata in turul III la Indian Wells (WTA)

Simona Halep s-a calificat sambata in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells SUA-California), dupa ce a invins-o pe croata Dona Vekic, potrvit Agerpres. Halep s-a impus.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul III de la Indian Wells. Are un bilant negativ in meciurile directe cu ea

Simona Halep a trecut fara probleme de croata Donna Vekici, pe care a invins-o cu 6-4, 6-1, intr-un meci care a tinut o ora si 12 minute.

Indian Wells: Florin Mergea s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu

Perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) s-a calificat, sambata, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului ATP de 1000 de puncte de la Indian Wells.

Surpriza de proportii la Indian Wells. Liderul mondial ATP a fost eliminat de un jucator din afara Top 100

Liderul mondial al tenisului masculin, britanicul Andy Murray, a fost eliminat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )