Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Investitorii germani i-au reclamat lui Victor Ponta facturi de 100 milioane euro: Statul nu are o reputatie buna

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Investitorii germani i-au reclamat lui Victor Ponta facturi de 100 milioane euro: Statul nu are o reputatie buna

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din Romania, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA, spunand ca firmele germane trebuie inca sa primeasca 100 milioane euro de la statul roman, transmite Mediafax. Reclamatiile i-au fost transmise premierului Ponta, aflat la Berlin, intr-o conferinta pe teme economice. continuă pe Hotnews

Investitorii germani i-au reclamat lui Victor Ponta facturi de 100 milioane euro: Statul nu are o reputatie buna

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din Romania, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA, spunand ca firmele germane trebuie inca sa primeasca 100 milioane euro de la statul roman, transmite Mediafax. Reclamatiile i-au fost transmise premierului Ponta, aflat la Berlin, intr-o conferinta pe teme economice.

Investitorii germani i-au reclamat lui Ponta facturi de 100 mil euro: Statul nu are o ...

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din Romania, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA si spun ca firmele germane trebuie inca sa primeasca 100 milioane euro de la statul roman, informeaza Mediafax. Reclamatiile i-au fost transmise premierului Ponta, aflat la Berlin, intr-o conferinta pe teme economice. Returnarea TVA este o problema majora, deoarece atunci cand lucrezi si .

Statul roman nu are reputatia unui bun angajator. Ce reclamatii a primit Victor Ponta de la investitorii germani

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din Romania, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA.

Investitorii germani reclama lipsa autostrazilor din tara noastra

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din tara noastra, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA.

Nemtii i-au reclamat lui Ponta facturi 100 milioane de euro, din TVA si lucrari neplatite

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din Romania, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA, spunand ca firmele germane trebuie inca sa primeasca 100 milioane euro de la statul roman, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )