Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean

Iranul a recunoscut ca a doborat dintr-o eroare avionul Boeing 737 al companiei Ukrainian Airlines. continuă pe România Liberă

Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord. Momentul impactului VIDEO

Autoritatile de la Teheran au recunoscut, sambata dimineata, ca au doborat din greseala avionul companiei ucrainene Ukraine International Airlines.

UPDATE Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean. O eroare umana intr-un moment de criza provocat de aventurismul SUA

Iranul a recunoscut sambata ca a doborat miercuri avionul ucrainean, insa spune ca uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintentionata. Pana acum, Teheranul a negat vehement ca aeronava ar fi fost doborata de una dintre rachetele sale. Zelenski: Asteptam de la Iran admiterea completa a vinovatiei si despagubiri pentru doborarea avionului nostruComunicatul dat de statul major de la Teheran pentru natiunea nobila si revolutionara a Iranului islamic .

Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean

Iranul a recunoscut sambata ca a doborat 039;dintr-o eroare039; avionul Boeing 737 al companiei Ukrainian Airlines prabusit miercuri langa Teheran, prezentand scuze, dar aratand in acelasi timp spre responsabilitatea 039;aventurismului american039; in aceasta.

Dupa ce tragi cu chestiile alea, s-a terminat. Totul despre sistemul antiaerian care ar fi doborat avionul ucrainean langa Teheran

Canada a spus joi ca o racheta sol-aer a doborat avionul ucrainean in Teheran, iar guvernul de la Kiev a anuntat ca investigheaza informatiile potrivit carora, la fata locului, au fost gasite resturi ale unei rachete Tor-M1 de fabricatie ruseasca, noteaza Reuters.

Iranul a recunoscut ca a doborat avionul ucrainean

Avionul ucrainean, care s-a prabusit la inceputul acestei saptamani in Iran, zbura aproape de un sit militar sensibil si a fost doborat din cauza unei erori umane, a informat televiziunea de stat iraniana sambata, transmite Reuters.

Iran a recunoscut ca a doborat avionul ucrainean

Avionul ucrainean, care s-a prabusit la inceputul acestei saptamani in Iran, zbura aproape de un sit militar sensibil si a fost doborat din cauza unei erori umane, a informat televiziunea de stat iraniana sambata, transmite Reuters.

Prima reactie a Iranului dupa ce au aparut informatii ca ar fi doborat avionul ucrainean

Autoritatile din Iran au respins, joi, informatiile conform carora avionul de pasageri ucrainean ar fi fost doborat accidental de rachete antiaeriene lansate de armata iraniana.

VIDEO Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat joi ca are informatii din surse multiple, inclusiv canadiene, care spun ca Iranul a doborat avionul ucrainean, relateaza Reuters.

VIDEO Momentul socant in care avionul ucrainean este lovit de racheta iraniana

In mai putin de 24 de ore de cand s-a prabusit in flacari un avion ucrainean cu 176 de persoane la bord, mai multi oficiali au fost de parere ca a fost lovit de o racheta. Acum avem dovada incriminatoare la adresa Iranului. in contextul tensiunilor extreme din Orientul Mijlociu, victimele colaterale erau inevitabile. Nu .

Cum a doborat Iranul avionul ucrainean: explicatiile Armatei. Aeronava s-a apropiat de un centru militar sensibil

Schimbare de pozitie la Teheran, unde presedintele iranian a recunoscut sambata dimineata ca tara sa a doborat din greseala avionul ucrainean Boeing 737 cu 176 de pasageri la bord, dupa ce initial a dezmintit categoric aceasta ipoteza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )