Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Laurentiu Reghecampf, tot mai aproape de demitere - Al Hilal a pierdut Cupa Printului (1-2 cu Al Ahli)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Laurentiu Reghecampf, tot mai aproape de demitere - Al Hilal a pierdut Cupa Printului (1-2 cu Al Ahli)

Laurentiu Reghecampf a ratat si cel de-al doilea trofeu al sezonului, dupa ce echipa sa, Al Hilal, a fost invinsa cu scorul de 2-1 de Al Ahli in finala Cupei Coroanei Printului. In urma acestui rezultat, presa din Arabia scrie ca antrenorul roman are zilele numarate. Unul din posibilii sai inlocuitori este Cosmin Olaroiu. continuă pe Hotnews

Angelina Jolie, tot mai aproape de anorexie? Este ingrijorator de slaba si are picioare scheletice!

Angelina Jolie pare sa fie tot mai aproape de anorexie! Cel putin asa sustine presa internationala, din pricina faptului ca frumoasa actrita are picioare ingrijorator de subtiri! .

VIDEO Barcelona - Villarreal 3-1/ Tot mai aproape de finala Cupei Spaniei

FC Barcelona a castigat cu 3-1 mansa tur a disputei cu Villarreal, contand pentru semifinalele Cupei Spaniei la fotbal. Partida retur se va disputa pe 4 martie.

Ziua cea mare pentru Laurentiu Reghecampf. Poate obtine primul trofeu cu Al Hilal (LIVE, 19:30)

Laurentiu Reghecampf va sta, vineri seara, pentru a doua oara in ultimele trei luni pe banca lui Al Hilal intr-un meci cu trofeul pe masa 19:30).

Ziua cea mare pentru Laurentiu Reghecampf. Poate obtine primul trofeu cu Al Hilal

Laurentiu Reghecampf va sta, vineri seara, pentru a doua oara in ultimele trei luni pe banca lui Al Hilal intr-un meci cu trofeul pe masa 19:30).

Presa araba: Laurentiu Reghecampf dat afara de la Al Hilal

Presa araba anunta ca Laurentiu Reghecampf a fost dat afara de la Al Hilal, dupa ce a pierdut finala Cupei Printului. Informatia nu a fost confirmata oficial, dar este doar o chestiune de timp pana cand va fi facut anuntul din partea conducerii clubului.

Laurentiu Reghecampf in fata primului trofeu la arabi

Antrenorul Laurentiu Reghecampf are sansa, vineri, de a obtine primul antrenor alaturi de Al Hilal.

Autostrada Sibiu - Pitesti, putin mai aproape de realizare. Au fost anuntate firmele care vor reface Studiul de Fezabilitate pentru 6,5 milioane de euro

Asocierea Spea Ingineria Europea S. Milano Italia Sucursala Bucuresti Tecnic Consulting Engineering Romania SRL a fost desemnata castigatoare de catre Compania Nationala de Autostrazi in licitatia publica pentru revizuirea si actualizarea Studiului de Fezabilitate a autostrazii A1 Sibiu - Pitesti. Valoarea ofertei castigatoare ajunge la circa 6,5 milioane de euro, aproape 66% din valoarea estimata la licitatie, iar primele rezultate pentru loturile de la capatele autostrazii vor fi gata in cinci luni de la semnarea contractului, urmand ca in alte 12 luni sa fie gata tot Studiul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )