Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Machiajul perfect pentru femei care poarta ochelari

Antena3 Antena3,
VIDEO Machiajul perfect pentru femei care poarta ochelari

Femeile care poarta ochelari au nevoie de un machiaj special avand in vedere ca pe fata lor se creaza o serie de umbre din cauza ramei ochelarilor. Secretul unui astfel de machiaj sta in primul rand in aplicarea corec. continuă pe Antena3

Ghid util pentru microbistii care pleaca la Cupa Mondiala din Brazilia

Vrei sa pleci in Brazilia la Cupa Mondiala? inainte de a-ti achizitiona biletul de intrare si pachetul de servicii turistice, informeaza-te asupra conditiilor de calatorie. Ministerul Afacerilor Externe a publicat un mic ghid pentru microbistii care doresc sa urmareasca meciurile la fata locului.

Vertu Signature Touch e smartphone-ul perfect pentru pretentiosi

Vertu Signature Touch e tipul de telefon pentru cei cu buzunarul larg, care vor un smartphone exclusivist si care, pe langa manufactura specifica, aduce acum specificatii tehnice de top. Au inceput de ceva timp sa circule pe internet niste zvonuri legat de un smartphone Vertu ipotetic care, pe langa trasaturile de design atragatoare si materialele premium, va veni cu o configuratie hardware high end. Respectivul terminal tocmai a fost confirmat oficial, poarta numele de Vertu Signature Touch. Pe din afara [].

Business B1 la zi: Scutiri de impozit pentru agricultorii care au inregistrat pierderi din cauza calamitatilor naturale (VIDEO)

Agricultorii care au inregistrat pagube anul trecut din cauza fenomenelor meteorologice ar putea beneficia de anularea impozitului pe venit datorat pentru 2013, proportional cu gradul de calamitate al productiei.

Tulcea: Stimulente financiare pentru patronii care angajeaza studenti

Conform Legii nr. 72/2007 actualizata, privind stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilor, angajatorii care incadreaza in munca elevi si studenti pe perioada vacantelor beneficiaza, pentru fiecare elev si student, de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )