Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Mesajul lui Ponta pentru angajatii Oltchim: Protestele ii vor speria pe investitori.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Mesajul lui Ponta pentru angajatii Oltchim: Protestele ii vor speria pe investitori.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, pentru Realitate TV, ca o continuare a protestelor angajatilor Oltchim nu va face altceva decat sa sperie posibilii investitori. In momentul in care ei investitorii, n. red. ) vad oameni violenti, ii speriem, a precizat prim-ministrul. Ne-am tinut de cuvant, am dat salariile pe septembrie, dar daca ei ii gonesc pe toti cei care vin cu banii, o sa ajungem la ce e mai rau, a adaugat Ponta. Sunt convins ca Oltchimul poate fi salvat prin prezenta . continuă pe România Liberă

Mesajul lui Ponta pentru angajatii Oltchim: Protestele ii vor speria pe investitori.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, pentru Realitate TV, ca o continuare a protestelor angajatilor Oltchim nu va face altceva decat sa sperie posibilii investitori. In momentul in care ei investitorii, n. red. ) vad oameni violenti, ii speriem, a precizat prim-ministrul. Ne-am tinut de cuvant, am dat salariile pe septembrie, dar daca ei ii gonesc pe toti cei care vin cu banii, o sa ajungem la ce e mai rau, a adaugat Ponta. Sunt convins ca Oltchimul poate fi salvat prin prezenta .

Societatea Romana de Comert si Industrie, o solutie pentru finantarea Oltchim

FMI nu este de acord cu ajutorul de stat pentru combinat * Bancile analizeaza comandarea unui audit si a studiului pentru viabilizarea societatii Fondul Monetar International FMI) nu este de acord cu infuzia de capital de la stat pentru salvarea Oltchim Ramnicu Valcea, sustin surse din Ministerul Economiei.

Angajatii Oltchim au RELUAT protestele.

Aproximativ 400 de salariati de la Oltchim au reluat protestele, marti, in fata pavilionului administrativ, informeaza Mediafax. Ei cer sa le fie platite salariile restante pentru lunile septembrie si octombrie si ca premierul Victor Ponta sa vina sa le explice de ce Guvernul nu si-a onorat promisiunile. Potrivit liderului Sindicatului Oltchim, Corneliu Cernev, muncitorii sunt nemultumiti de faptul ca Ministerul Economiei nu a alocat 40 de milioane de euro pentru capitalul de lucru si pentru .

Angajatii Oltchim au reluat PROTESTELE.

Aproximativ 400 de angajati de la Oltchim Ramnicu Valcea protesteaza, luni, in fata pavilionului administrativ, pentru ca nu si-au primit salariile pentru lunile septembrie si octombrie, la un moment dat avand loc o altercatie intre muncitori, potrivit Mediafax. Potrivit liderului interimar de sindicat, Corneliu Cernev, oamenii asteapta un raspuns de la actuala conducere cu privire la data cand le vor fi achitate salariile pentru lunile septembrie si octombrie. Oamenii protesteaza deoarece .

UPDATE. Angajatii Oltchim au RELUAT protestele. ...

Liderul de sindicat al Oltchim, Mihai Diculoiu, a fost impins de cativa salariati care protesteaza, marti, in fata pavilionului administrativ al combinatului, acesta parasind zona, iar oamenii i-au reprosat ca nu ii mai reprezinta si a contribuit la situatia economico-financiara actuala a unitatii, scrie Mediafax. Unde sunt banii nostri de cotizatii? Pleaca de aici, tu nu ne mai reprezinti, nu mai esti seful sindicatului, ne-ai pacalit tot timpul! Unde erai cand se intampla ce s-a intamplat .

Ramnicu Valcea: Angajatii Oltchim protesteaza pentru a doua zi consecutiv

Aproximativ 300 de salariati de la SC Oltchim SA protesteaza pentru a doua zi consecutiv la sediul societatii, solicitand ca premierul Victor Ponta sa vina si sa rezolve situatia, anunta Agerpres. Salariatii sunt nemultumiti de faptul ca nici una dintre promisiunile privind repornirea combinatului nu a fost indeplinita si nu se intrevede nicio perspectiva pentru functionarea acestuia in urmatoarele luni.

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, care au protestat luni in fata pavilionului administrativ, vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie, iar lichidarea pana in 27 noiembrie, a anuntat conducerea combinatului, sase dintre protestatari intrand insa in greva foamei, relateaza Mediafax.

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 ...

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, care au protestat luni in fata pavilionului administrativ, vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie, iar lichidarea pana in 27 noiembrie, a anuntat conducerea combinatului, sase dintre protestatari intrand insa in greva foamei, potrivit Mediafax. Potrivit liderului interimar de sindicat Corneliu Cernev, in urma protestului spontan la care au participat 400 de angajati, a avut loc o sedinta a conducerii combinatului cu reprezentanti .

Administratia Prezidentiala: Traian Basescu nu a primit solicitare de la Victor Ponta pentru o intrevedere, miercuri

Intalnirea anuntata pentru miercuri intre presedintele Traian Basescu si Victor Ponta, pe tema discutiilor pe care premierul le-a purtat la intrunirea Prietenii coeziunii de la Bruxelles, nu va mai avea.

Bogdan Oprea: Basescu nu a primit solicitare de la Ponta pentru a avea o intrevedere miercuri.

Presedintele Traian Basescu nu a primit solicitare din partea premierului Victor Ponta de a avea o intrevedere miercuri, a declarat, pentru Mediafax, Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al sefului statului Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, nu a primit pana la aceasta ora nicio solicitare din partea primului-ministru al Guvernului Romaniei, domnul Victor Ponta, in vederea unei intalniri in cursul zilei de maine. Cand va exista o astfel de solicitare, evident se va stabili o zi si o .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )