Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Ministrul Turismului, despre angajatii sai: Nu e normal sa vii la 10.00 la munca si sa pleci la 17.00

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ministrul Turismului, despre angajatii sai: Nu e normal sa vii la 10.00 la munca si sa pleci la 17.00

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a declarat, cu privire la angajatii sai, ca nu este firesc ca acestia sa vina la locul de munca la ora 10. 00 si sa plece la ora 17. Sistemul public este cangrenat, a declarat acesta la postul de televiziune Digi24. continuă pe Adevărul

Ministrul Turismului, despre angajatii sai: Nu e normal sa vii la 10.00 la munca si sa pleci la 17.00

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a declarat, cu privire la angajatii sai, ca nu este firesc ca acestia sa vina la locul de munca la ora 10. 00 si sa plece la ora 17. Sistemul public este cangrenat, a declarat acesta la postul de televiziune Digi24.

Ministrul Turismului despre functionarii sai:Este un sistem cangrenat.Ei vaneaza numai pozitii, se vaneaza unii pe altii, au orgolii, au polite de platit, au frustrari

Ministrul Turismului spune ca sistemul public este plin de functionari care isi acopera spatele si care nu pot fi inlocuiti. 'Un sistem cangrenat, in care fiecare protejeaza pe fiecare', acuza Mircea Titus Dobre, potrivit Digi24. ro. UPDATE - Ministrul Turismului: Activitatea angajatilor care nu isi fac treaba va fi analizata de comisia de disciplina.

Ministrul turismului despre functionarii sai:Este un sistem cangrenat.Ei vaneaza numai pozitii, se vaneaza unii pe altii, au orgolii, au polite de platit, au frustrari

Ministrul turismului spune ca sistemul public este plin de functionari care isi acopera spatele si care nu pot fi inlocuiti. 'Un sistem cangrenat, in care fiecare protejeaza pe fiecare', acuza Mircea Titus Dobre, potrivit Digi24. ro.

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, despre functionarii publici din subordinea sa: Este un sistem cangrenat in care se vaneaza numai pozitii, iar angajatii se vaneaza unii pe altii si au frustrari

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat ca sistemul public este 'cangrenat, iar fiecare apaara pe fiecare'.

Ministrul Turismului este nemultumit de functionarii de la stat: Avem cazuri cand oamenii pur si simplu nu se prezinta la munca (VIDEO)

Ministrul Turismului, nemultumit de functionarii de la stat. Mircea Dobre descrie sistemul public ca unul cangrenat, in care fiecare protejeaza pe fiecare. Demnitarul acuza angajatii din minister ca nu vin la.

Ministrul Turismului, nemultumit de functionarii de la stat: Avem cazuri cand oamenii pur si simplu nu se prezinta la munca (VIDEO)

Ministrul Turismului, nemultumit de functionarii de la stat. Mircea Dobre descrie sistemul public ca unul cangrenat, in care fiecare protejeaza pe fiecare. Demnitarul acuza angajatii din minister ca nu vin la.

Ministrul Turismului: Luni depun la Ministerul de Finante documentele pentru TVA de 9% pentru agentiile de turism

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a anuntat, vineri, la Sibiu,ca in cursul zilei de luni va depune la Ministerul de Finantedocumentele necesare pentru reducerea TVA la 9% pentru produsele pe care le vand agentiile de turism, urmand ca apoi sa inceapa procedurile cuComisia Europeana in acest sens. Dobre a adaugat ca va fi 'un drumdestul de lung', dar ca spera 'sa nu fie anevoios', scrie News. ro.Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a facut anuntul in deschiderea Adunarii Generale a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), care se desfasoara, vineri, la Sibiu.

Ministrul Turismului vrea vacante mai ieftine pentru romani. Mircea Titus Dobre va propune Ministerului Finantelor scaderea TVA-ului la 9 la suta

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a precizat, vineri, ca va propune Ministerului de Finante ieftinirea vacantelor, prin reducerea TVA-ului la 9% .

Ministrul Turismului anunta ca luni va depune la Finante documentele privind reducerea TVA din domeniu la 9%:O sa fie un drum destul de lung, sper sa nu fie anevoios

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a anuntat, vineri, la Sibiu, ca in cursul zilei de luni va depune la Ministerul de Finante documentele necesare pentru reducerea TVA la 9% pentru produsele pe care le vand agentiile de turism, urmand ca apoi sa inceapa procedurile cu Comisia Europeana in acest sens, transmite News. ro.

Ministrul Turismului depune, luni, documentele pentru TVA de 9% pentru agentiile de turism

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a anuntat ca va depune, luni, la Ministerul de Finante, documentele necesare pentru reducerea TVA la 9% pentru produsele pe care le vand agentiile de turism, urmand ca apoi sa inceapa procedurile cu Comisia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )