Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Mircea Rednic, dat afara de la Standard Liege

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mircea Rednic, dat afara de la Standard Liege

Mircea Rednic s-a calificat cu Standard in viitorul sezon al Europa League, dar a fost demis, in cursul zilei de luni, de conducatorii gruparii belgiene. In locul antrenorului roman a fost adus Guy Luzon. continuă pe Hotnews

Mircea Rednic, dat afara de la Standard Liege

Mircea Rednic s-a calificat cu Standard in viitorul sezon al Europa League, dar a fost demis, in cursul zilei de luni, de conducatorii gruparii belgiene. In locul antrenorului roman a fost adus Guy Luzon.

Mircea Rednic dat afara de la Standard Liege

Mircea Rednic nu mai este incepand de luni antrenorul echipei belgiene Standard Liege, anunta presa belgiana.

Rednic, afara de la Standard Liege! Antrenorul roman pleaca desi a calificat echipa in Europa League

Mircea Rednic isi incheie colaborarea cu Standard Liege, in ciuda ca a avut un sezon bun si duminica a reusit calificarea in play-off-ul Europa League.

Rednic, afara de la Standard Liege! Antrenorul roman pleaca, desi a calificat echipa in Europa League

Mircea Rednic isi incheie colaborarea cu Standard Liege, in ciuda ca a avut un sezon bun si duminica a reusit calificarea in play-off-ul Europa League.

Mircea Rednic nu va mai antrena Standard Liege, presedintele clubului luand decizia de a nu-i prelungi contractul

Tehnicanulroman Mircea Rednic va fi inlocuit de israelianul GuyLuzon pe banca tehnica a clubului belgian Standard Liege incepand cu sezonul urmator. Am plecat dupa cinci minute, deoarece am inteles.

Rednic, concediat din cauza celor doi fotbalisti romani adusi chiar de el la club

Mircea Rednic a fost dat afara de la Standard Liege in pofida calificarii echipei belgiene in Europa League, iar Adrian Cristea si George Tucudean, jucatori pe care Puriul l-a adus, sunt motivul demiterii.

Rednic, concediat din cauza unui roman adus chiar de el la club

Mircea Rednic a fost dat afara de la Standard Liege in pofida calificarii echipei belgiene in Europa League, iar Adrian Cristea, jucator pe care Puriul l-a luat cu el de la Petrolul, este motivul demiterii.

Misiune indeplinita pentru Mircea Rednic: Standard Liege s-a calificat in play-off-ul Europa League

Standard Liege - Gent: 7-0 / Standard Liege a invins duminica Gent cu un rezultat categoric, care-i garanteaza echipei lui Mircea Rednic calificarea in play-off-ul Europa League.

Adrian Bumbescu, dat afara de FRF

Adrian bumbescu a fost dat afara, vineri, a anuntat Federatia Romana de Fotbal FRF).

Antonescu: Daca aveam articol in Statutul PNL, l-am fi dat afara pe Chiliman pentru penibil.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul sedintei Delegatiei Permanente in care s-a decis excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, ca daca ar fi existat un articol in Statutul PNL impotriva penibilului, ar fi folosit aceasta prevedere pentru excluderea edilului, potrivit Mediafax. Intrebat ce anume l-a deranjat cel mai mult la ceea ce a spus primarul Sectorului 1, Antonescu a raspuns: Faptul ca citea. Deci, eu daca aveam articol in Statut il dadeam afara, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2481 seconds )