Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Momentul in care Cristian Rizea a fost retinut la Chisinau: Spuneti-i lui Dodon ca pe 15 noiembrie va ajunge la puscarie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care Cristian Rizea a fost retinut la Chisinau: Spuneti-i lui Dodon ca pe 15 noiembrie va ajunge la puscarie

Deputatul roman Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare in Romania, a facut cateva declaratii in momentul in care a fost retinut la Chisinau, dupa ce presedintele in exercitiu, Igor Dodon, i-a retras cetatenia moldoveneasca pentru ca acesta sa poata fi extradat in Romania. continuă pe Adevărul

Fostul deputat Cristian Rizea a fost retinut la Chisinau

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut, marti seara, la Chisinau. El ar urma sa fie extrad.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare, a fost retinut la Chisinau, dupa retragerea cetateniei

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie si caruia presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia, a fost retinut la Chisinau, relateaza Jurnal. md.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut in Republica Moldova dupa ce presedintele Igor Dodon a anuntat ca i-a retras cetatenia (VIDEO)

UPDATE, 3 noiembrie, ora 17. 10 -Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut in Republica Moldova. Rizea a fosst prins, marti, la Chisinau, potrivit jurnal. md. L-au condus la organul de.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare

Presedintele Republicii Moldova i-a retras cetatenia lui Cristian Rizea, fost deputat PSD, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial al R. Moldova. Spovedania lui Cristian Rizea. Condamnat penal, fostul pesedist de varf acuza grupul de la Monaco care fura Romania.

FOTO Cristian Rizea, retinut la Chisinau dupa ce a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Deputatul roman Cristian Rizea, care a fost condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare in Romania si care s-a refugiat la Chisinau pentru a se eschiva de justitia din Romania, a fost retinut in Republica Moldova marti, 3 noiembrie, la scurt timp dupa ce presedintele Igor Dodon i-a anulat cetatenia moldoveneasca.

Cand va fi extradat fostul deputat Cristian Rizea, retinut la Chisinau: Precizarile Ministerului roman al Justitiei

Ministerul roman al Justitiei anunta ca miercuri a trimis autoritatilor din Republica Moldova cererea de extradare a fostului depautat Cristian Rizea, retinut marti la Chisinau. Solicitarea a fost.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, retinut la Chisinau dupa ce presedintele Moldovei i-a retras cetatenia

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat in Romania pentru fapte de coruptie, a fost retinut astazi, la Chisinau, la putin timp dupa ce presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras cetatenia.

Ministerul Justitiei anunta ca a transmis autoritatilor din R. Moldova cererea privind extradarea lui Cristian Rizea

Ministerul Justitiei a venit cu o serie de precizari despre cazul fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Fostul politician a fost retinut la Chisinau dupa ce presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia.

Romania cere extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugar in Republica Moldova

Romania a cerut miercuri extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, care a fugit in Republica Moldova dupa ce a fost condamnat la 4 ani si 8 luni inchisoare. Cererea vine la o zi dupa ce Rizea a ramas fara cetatenia moldoveneasca si a fost retinut de autoritatile de peste Prut.

Deputatul fugar Cristian Rizea a ramas fara cetatenia R. Moldova, in urma unui decret semnat de catre Igor Dodon

Deputatul roman Cristian Rizea, care a fost condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare in Romania si care s-a refugiat la Chisinau pentru a se eschiva de justitia din Romania, a ramas fara cetatenia Republicii Moldova, despre care se spune ca ar fi primit-o ilegal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )