Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cand va fi extradat fostul deputat Cristian Rizea, retinut la Chisinau: Precizarile Ministerului roman al Justitiei

B1 B1,
Cand va fi extradat fostul deputat Cristian Rizea, retinut la Chisinau: Precizarile Ministerului roman al Justitiei

Ministerul roman al Justitiei anunta ca miercuri a trimis autoritatilor din Republica Moldova cererea de extradare a fostului depautat Cristian Rizea, retinut marti la Chisinau. Solicitarea a fost. continuă pe B1

Fostul deputat Cristian Rizea a fost retinut la Chisinau

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut, marti seara, la Chisinau. El ar urma sa fie extrad.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, retinut la Chisinau dupa ce presedintele Moldovei i-a retras cetatenia

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat in Romania pentru fapte de coruptie, a fost retinut astazi, la Chisinau, la putin timp dupa ce presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras cetatenia.

FOTO Cristian Rizea, retinut la Chisinau dupa ce a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Deputatul roman Cristian Rizea, care a fost condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare in Romania si care s-a refugiat la Chisinau pentru a se eschiva de justitia din Romania, a fost retinut in Republica Moldova marti, 3 noiembrie, la scurt timp dupa ce presedintele Igor Dodon i-a anulat cetatenia moldoveneasca.

Ministerul Justitiei a trimis in Republica Moldova o cerere de extradare a fostului deputat Cristian Rizea

Ministerul Justitiei a anuntat ca a trimis, astazi, o cerere autoritatilor din Republica Moldova avand ca obiect extradarea fostului deputat Cristian Rizea, care are de executat in Romania o condamnare de 4 ani si 8 luni inchisoare.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare, a fost retinut la Chisinau, dupa retragerea cetateniei

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie si caruia presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia, a fost retinut la Chisinau, relateaza Jurnal. md.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut in Republica Moldova dupa ce presedintele Igor Dodon a anuntat ca i-a retras cetatenia (VIDEO)

UPDATE, 3 noiembrie, ora 17. 10 -Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut in Republica Moldova. Rizea a fosst prins, marti, la Chisinau, potrivit jurnal. md. L-au condus la organul de.

VIDEO Momentul in care Cristian Rizea a fost retinut la Chisinau: Spuneti-i lui Dodon ca pe 15 noiembrie va ajunge la puscarie

Deputatul roman Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare in Romania, a facut cateva declaratii in momentul in care a fost retinut la Chisinau, dupa ce presedintele in exercitiu, Igor Dodon, i-a retras cetatenia moldoveneasca pentru ca acesta sa poata fi extradat in Romania.

Ministerul Justitiei anunta ca a transmis autoritatilor din R. Moldova cererea privind extradarea lui Cristian Rizea

Ministerul Justitiei a venit cu o serie de precizari despre cazul fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Fostul politician a fost retinut la Chisinau dupa ce presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia.

Ministerul Justitiei, noi informatii privind extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, din Republica Moldova

Ministerul Justitiei din Romania a venit cu clarificari privind situatia fostului deputat PSD Cristian Rizea, condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, de inalta Curte de Casatie si Justitie. Imediat dupa aflarea sentintei, Rizea a plecat in Republica Moldova, stiind ca nu va fi extradat pentru ca avea cetatenie moldoveana. Pe care, insa, i-a retras-o chiar presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Romania cere extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugar in Republica Moldova

Romania a cerut miercuri extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, care a fugit in Republica Moldova dupa ce a fost condamnat la 4 ani si 8 luni inchisoare. Cererea vine la o zi dupa ce Rizea a ramas fara cetatenia moldoveneasca si a fost retinut de autoritatile de peste Prut.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )