Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romania a castigat bronzul la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca

România Liberă România Liberă,
Romania a castigat bronzul la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca

Romania intalneste Polonia astazi in finala mica a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca. continuă pe România Liberă

Romania-Norvegia. Scandal la Campionatul Mondial de Handbal feminin. Conferintele de presa, interzise

Cupa Mondiala de handbal feminin din Danemarca a consemnat joi un scandal legat de organizare, dupa ce cele patru semifinaliste, Romania, Norvegia, Olanda si Polonia, nu au putut programa conferinte de presa in.

Norvegia a castigat titlul mondial la handbal feminin pentru a treia oara

Nationala de handbal feminin a Norvegiei a castigat, duminica seara, pentru a treia oara in istoria sa titlul mondial, dupa ce a invins in finala Mondialul din Danemarca, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-23 20-9), medalia de bronz revenind nationalei Romaniei.

LIVE Romania - Norvegia in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin (vineri, 21:45)

Romania va intalni Norvegia, vineri seara de la ora 21:45, in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin. Meciul va fi transmis live text in aceasta pagina.

Romania-Norvegia. Olanda, prima finalista a Campionatului Mondial de handbal feminin

Romania-Norvegia Echipa Olandei este prima finalista a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca, dupa ce a invins Polonia cu scorul de 30-25 15-8), vineri seara, la Herning, in semifinalele competitiei, scrie.

LIVE Romania-Polonia pentru bronz la Carmpionatul Mondial de handbal feminin (duminica, 15:45)

Nationala feminina de handbal a Romaniei lupta, duminica de la ora 15:45, pentru clasarea pe podium la Campionatul Mondial din Danemarca.

Reactii dupa victoria Romaniei in finala mica la Campionatul Mondial

Romania a revenit pe podiumul unui Campionat Mondial la handbal feminin dupa zece ani dupa o finala mica dominata autoritar in fata Poloniei. Vedeti mai jos ce au declarat cativa dintre actorii principali ai meciului de duminica.

Romania-Norvegia, in semifinalele Campionatului Mondial. Mesajul Paulei Ungureanu inainte de meci

Nationala de handbal feminin a Romaniei intalneste astazi, de la 21. 45, echipa Norvegiei, dupa un meci cu prelungiri sustinut in sferturile de finala, cu Danemarca. inainte de meci, jucatoarea Paula Ungureanu.

Norvegia a castigat titlul mondial la handbal feminin pentru a treia oara

Nationala de handbal feminin a Norvegiei a castigat, duminica seara, pentru a treia oara in istoria sa titlul mondial, dupa ce a invins in finala CM din Danemarca, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-23.

Ce lectia a invatat Romania la Campionatul Mondial de Handbal

Handbalistele din nationala au ratat calificarea in finala CM, dar par a fi castigat ceva de negasit de multi ani: linistea interioara si increderea. Capitanul Valentina Elisei-Ardean, in semifinala cu Norvegia, le-a spus fetelor simplu, la un time-out: Calm, nu ne fugareste nimeni, sa ne ajutam.

Romania cucereste medaliile de bronz la Campionatul Mondial de handbal feminin. Cristina Neagu, FABULOASA

Romania intalneste Polonia, de la ora 15. 45, in finala mica a Campionatului Mondial de handbal feminin. De rezultatul acestei confruntari depinde nu doar obtinerea medaliilor de bronz, ci si componenta grupei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )