Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Un nou termen in dosarul Zambaccian la ICCJ. Avocatii lui Adrian Nastase cer recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un nou termen in dosarul Zambaccian la ICCJ. Avocatii lui Adrian Nastase cer recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan

Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat luni dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian, el exprimandu-si speranta ca incercarile prin care a trecut in ultimii ani sa se incheie. Sper ca incercarile astea prin care am trecut si trec de opt ani de zile sa se incheie. Au venit si baietii mei. Probabil au dorit sa arate si in acest mod sprijinul pentru parintii lor, a spus Nastase la intrarea in sediul instantei. UPDATE ora 9:50): Avocatii lui Adrian Nastase au solicitat recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca aceasta nu ar avea statut de judecator. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Un nou termen in dosarul Zambaccian la ICCJ. Avocatii lui Adrian Nastase au solicitat recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, cererea a fost respinsa

Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat luni dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian, el exprimandu-si speranta ca incercarile prin care a trecut in ultimii ani sa se incheie. Sper ca incercarile astea prin care am trecut si trec de opt ani de zile sa se incheie. Au venit si baietii mei. Probabil au dorit sa arate si in acest mod sprijinul pentru parintii lor, a spus Nastase la intrarea in sediul instantei. UPDATE ora 13:01): Cererea de recuzare a judecatoarei Ioana Bogdan a fost respinsa. UPDATE ora 9:50): Avocatii lui Adrian Nastase au solicitat recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca aceasta nu ar avea statut de judecator.

Un nou termen in dosarul Zambaccian la ICCJ. Avocatii lui Adrian Nastase cer recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan

Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat luni dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian, el exprimandu-si speranta ca incercarile prin care a trecut in ultimii ani sa se incheie. Sper ca incercarile astea prin care am trecut si trec de opt ani de zile sa se incheie. Au venit si baietii mei. Probabil au dorit sa arate si in acest mod sprijinul pentru parintii lor, a spus Nastase la intrarea in sediul instantei. UPDATE ora 9:50): Avocatii lui Adrian Nastase au solicitat recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca aceasta nu ar avea statut de judecator.

Adrian Nastase, nou termen in dosarul Zambaccian

Magistratii Curtii Supreme au reluat, luni, judecata recursului in dosarul Zambaccian in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita.

VIDEO UPDATE Dosarul Zambaccian, amanat pana in septembrie

Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat luni dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat un nou termen in dosarul Zambaccian, el exprimandu-si speranta ca incercarile prin care a trecut in ultimii ani sa se incheie. Sper ca incercarile astea prin care am trecut si trec de opt ani de zile sa se incheie. Au venit si baietii mei. Probabil au dorit sa arate si in acest mod sprijinul pentru parintii lor, a spus Nastase la intrarea in sediul instantei. UPDATE ora 15:13) Judecatorii ICCJ au decis amanarea judecarii dosarului Zambaccian pana in 9 septembrie, informeaza posturile de stiri. UPDATE ora 13:01): Cererea de recuzare a judecatoarei Ioana Bogdan a fost respinsa. UPDATE ora 9:50): Avocatii lui Adrian Nastase au solicitat recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca aceasta nu ar avea statut de judecator.

VIDEO Dosarul Zambaccian, amanat pentru 9 septembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat luni, pentru 9 septembrie, dezbaterile in dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat in martie 2012 la trei ani de inchisoare cu suspendare. La iesirea de la ICCJ, Nastase si-a manifestat speranta ca in urma discutiilor pe fond, care vor fi reluate in toamna, va urma o decizie cu achitare. Totodata, Nastase a precizat, raspunzand unei intrebari, ca in ceea ce il priveste, nicio fapta de a sa nu se prescrie. La infatisarea de luni, avocatii lui Adrian Nastase au solicitat recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca aceasta nu ar avea statut de judecator insa solicitarea a fost respinsa.

UPDATE Procesul lui Nastase in dosarul Zambaccian incepe cu o suspendare. Avocatul solicita recuzarea completului de judecata

Magistratii Curtii Supreme au reluat, luni, judecata recursului in dosarul Zambaccian in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita.

Dosarul Zambaccian: Curtea Suprema a RESPINS cererea de recuzare a judecatoarei Ioana Bogdan. ...

UPDATE: Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins cerere ade recuzare a judecatoarei Ioana Bogdan, care va ramane in completul care judeca recursul DNA la sentinta in Dosarul Zambaccian. Procesul va fi reluat. _ _ _ _ UPDATE: Adrian Nastase a cerut recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca ea este omul fostului procuror sef al DNA, Daniel Morar. La ora transmiterii acestei stiri, sedinta a fost suspendata. Este asteptata formarea unui nou complet de judecatori. Ioana .

iCCJ va judeca astazi recursul in dosarul Zambaccian

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca, astazi, recursul declarat in dosarul Zambaccian, potrivit surselor de presa.

Dosarul Zambaccian, termen in luna septembrie. ...

UPDATE: Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca noul temen pentru dosarul Zambaccian a fost stabilit pentru 9 septembrie si ca spera ca procesul lui sa fie folosit pentru remodelarea unor reguli de proceduraAm avut ocazia sa particip la dezbaterea unei cereri de recuzare a unuia dintre judecatori si din punctul meu de vedere rezultatul deliberarii trei la doi, cu doua opinii in sensul recuzarii, arata ca argumentele noastre erau .

Magistratii au amanat judecarea recursului in dosarul Zambaccian

Dosarul Zambaccian a fost amanat de magistratii Curtii Supreme pentru luna septembrie. Dupa ce a aflat vestea, Adrian Nastase a declarat ca spera ca procesul lui sa fie folosit pentru remodelarea unor reguli de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )