Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera in turul trei Sabalenka, Konta si Muguruza, eliminate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera in turul trei Sabalenka, Konta si Muguruza, eliminate

Serena Williams s-a calificat fara prea mari probleme in turul trei al US Open, dupa ce a invins-o, scor 6-2, 6-4, pe rusoaica Margarita Gasparyan. Aryna Sabalenka a cincea favorita, invinsa de Victoria Azarenka), Johanna Konta cap de serie nr. 9, a pierdut impotriva Soranei Cirstea) si Garbine Muguruza favorita 10, infrangere impotriva Tsvetanei Pironkova) reprezinta cele mai importante nume care au parasit competitia. Mai departe s-au mai calificat favorite precum Sofia Kenin 2) sau Madison Keys 7). continuă pe Hotnews

VIDEO US Open: Ce record a depasit Serena Williams - Eliminari pentru Venus si Kim Clijsters

Serena Williams a obtinut calificarea in turul doi de la US Open dupa ce a trecut, scor 7-5, 6-3, de compatrioata Kristie Ahn. Au parasit deja competitia din runda inaugurala Venus Williams si Kim Clijsters.

VIDEO US Open: Grigor Dimitrov, Milos Raonic si Andy Murray au parasit competitia Thiem si Medvedev, in turul trei

Grigor Dimitrov favorit 14) este cel mai important nume care a parasit US Open, joi, in turul al doilea. Bulgarul a fost invins, scor 5)6-7, 7-64), 3-6, 6-4, 6-1, de maghiarul Marton Fucsovics 66 ATP). Mai departe s-au calificat favoriti precum Dominic Thiem 2), Daniil Medvedev 3), Matteo Berrettini 6), Roberto Bautista 8) sau Andrey Rublev 10), in timp ce Milos Raonic 25) si Andy Murray invins de canadianul Felix Auger-Aliassime) au fost si ei eliminati.

VIDEO US Open: Novak Djokovic pierde un set, dar se califica in turul trei Rezultatele zilei

Favorit la castigarea US Open, Novak Djokovic a avut parte de un adversar de calibru in Kyle Edmund 44 ATP). Britanicul s-a impus in primul set al partidei din turul al doilea, insa sarbul a bifat in cele din urma victoria consecutiva cu numarul 25 si ramane neinvins in 2020.

Europa League: Campioana CFR Cluj afla marti numele adversarei din turul trei preliminar

CFR Cluj isi afla, marti, de la ora 14:00, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Europa, la tragerea la sorti de la Nyon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )