Libnet.ro
UNICEF

08:46

VIDEO Oprisan: Daca PSD obtine sub 30%, Liviu Dragnea trebuie sa plece

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Oprisan: Daca PSD obtine sub 30%, Liviu Dragnea trebuie sa plece

Marian Oprisan sustine ca, daca PSD obtine la alegerile europarlamentare un scor sub 30%, Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze. continuă pe Hotnews

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Daca partidul ia sub 30% si pierde alegerile, Dragnea trebuie sa demisioneze

PSD nu se dezminte. La primele semne de slabiciunea au aparut atacurile din interior. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, spuneca in cazul in care PSD va pierde alegerile si va obtine un scor de sub 30, atunc.

AUDIO Director de scoala amenintat de un inspector scolar: Daca PSD iese sub media pe judet, la toamna o sa te schimbe

Ghiorghi Cornia, membru PSD si inspector scolar in Suceava, a fost inregistrat in timp ce i-a cerut lui Grigore Bocanci, directorul Scolii Ion Lovinescu din comuna suceveana Radaseni, sa o lase mai moale cu campania pentru PNL in comuna pentru ca altfel risca sa-si piarda functia de conducere.

incepe razboiul in PSD. Marian Oprisan: Daca PSD ia sub 30% si pierde alegerile, atunci Dragnea trebuie sa demisioneze

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, nu a mai asteptat aflarea rezultatelor oficiale si a iesit deja cu un mesaj dur la adresa lui Dragnea. Acesta i-a cerut liderului PSD sa demisioneze in cazul in care PSD nu.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

Digi24: Cum stii daca PSD a pierdut Romania

Ok, te-a atras titlul asta. Crezi ca e despre PSD sau despre votul de maine. Nu e. Dar e fix despre tine, cel care citesti acum. Deci vei sti ca PSD a pierdut de-adevaratelea Romania cand:.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )