Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Orban, despre cauzele incendiului de la SJU Neamt: Erau prevazute lucrari la instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea paturilor la ATI Care este situatia ranitilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Orban, despre cauzele incendiului de la SJU Neamt: Erau prevazute lucrari la instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea paturilor la ATI Care este situatia ranitilor

Medicul ranit grav in incendiul care a mistuit Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Floreasca, iar duminica dimineata va fi transferat in Belgia, iar ceilalti 6 raniti au fost dusi si ei cu ambulantele la spitalul modular de la Letcani, a anuntat premierul Ludovic Orban. El a spus ca nu pot fi facute speculatii privind cauzele incendiului si ca trebuie asteptat rezultatul anchetelor, dar ca din declaratiile managerului spitalului reiese ca acolo erau prevazute lucari la instalatii, cu argumentul de a creste numarul de paturi la terapie intensiva. continuă pe Hotnews

Orban, despre cauzele incendiului: Fara speculatii, tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi VIDEO

Dupa o sedinta de urgenta la MAI terminata tarziu in noapte, Ludovic Orban a facut mai multe precizari despre incendiul de la spitalul din Piatra Neamt. Acesta a mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a insistat sa nu se faca speculatii despre cauzele incendiului pana la finalizarea anchetei, spunand doar ca au fost prevazute lucrari la instalatia electrica cu scopul cresterilor paturilor de la ATI.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Piatra Neamt: Fara speculatii. Tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi (VIDEO)

Dupa o sedinta de urgenta la MAI, Ludovic Orbana mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a spus ca nu ar trebui sa se faca speculatii despre cauzele incendiului pana cand nu.

Spitalul din judetul Mures va sprijini SJU Neamt cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare, injectomate

Prefectul judetului Mures, Mara Toganel, a convocat, in cursul diminetii de duminica, o sedinta la care au participat managerii spitalelor din municipiul Targu Mures, precum si conducerile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea al judetului Mures si Directiei de Sanatate Publica a judetului Mures. A fost luata decizia ca SJU Neamt sa fie sprijinit cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare si injectomate, dar si disponibilitatea de a fi preluati pacienti COVID si cu alte patologii.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean Piatra Neamt: Suntem in curs de autorizare ISU. Toate spitalele din Romania au probleme

Presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al organizatiei PSD Neamt Ionel Arsene a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatie de la ISU au toate spitalele din Romania, a adaugat el.

ORBAN, DESPRE ELIBERAREA DIN FUNCTIE A SUBPREFECTULUI DE SIBIU: Raspunsul il puteti vedea in rata de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat despre eliberarea din functie a subprefectului de Sibiu, Rares Macrea, ca raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2 inregistrata la nivelul judetului.

Ludovic Orban, despre lipsa apei calde in unele cartiere din Capitala: Primarul general a gasit o solutie impreuna cu Ministerul Economiei

Premierul Lodovic Orban a oferit joi, n cadrlul unei vizite de lucru la Transgaz, noi detalii despre amplul program de reabilitare a retelei de termoficare din Bucuresti, cu ajutorul fondurilor europene.

Orban, despre populismele PSD: Voiau sa dea 3 salarii la pensionare, 3 salarii la casatorie si 6 salarii la angajare

Parlamentarii PSD parca au innebunit, dand pe banda rulanta tot felul de sporuri sau bonusuri la pensionare, casatorie sau angajare, fara a putea spune de unde, din ce cont sunt luati acesti bani, a declarat premierul Ludovic Orban la Realitratea Plus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )