Libnet.ro
UNICEF

08:30

Spitalul din judetul Mures va sprijini SJU Neamt cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare, injectomate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spitalul din judetul Mures va sprijini SJU Neamt cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare, injectomate

Prefectul judetului Mures, Mara Toganel, a convocat, in cursul diminetii de duminica, o sedinta la care au participat managerii spitalelor din municipiul Targu Mures, precum si conducerile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea al judetului Mures si Directiei de Sanatate Publica a judetului Mures. A fost luata decizia ca SJU Neamt sa fie sprijinit cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare si injectomate, dar si disponibilitatea de a fi preluati pacienti COVID si cu alte patologii. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Zuckerman transmite condoleante familiilor celor decedati in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt

Ambasadorul Zuckerman, in numele Presedintelui Trump si al poporului Statelor Unite, transmite sincere condoleante familiilor celor care au pierit in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt, transmie un comunicat de presa trimis redactiei.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Suveranul Pontif, Papa Francisc, s-a rugat, duminica, pentru victimele tragediei de la spitalul din .

Ce scuze are Ionel Arsene, baronul PSD, cel care schimba managerii ca pe sosete la Spitalul din Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt, potrivit celui mai nou.

Autoritatile, in alerta. O gravida suspecta de COVID-19 a murit in spitalul din Craiova. Ce simptome avea femeia

Tragedie in spitalul din Craiova, acolo unde o gravida aflata in trimestrul trei de sarcina a decedat noaptea trecuta. Femeia a fost transportata in mai multe spitale, iar in cele din urma, starea sa s-a agravat foarte tare. Femeia avea temperatura foarte mare O gravida in varsta de 36 ani a decedat in aceasta dimineata .

VIDEO Orban, despre cauzele incendiului de la SJU Neamt: Erau prevazute lucrari la instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea paturilor la ATI Care este situatia ranitilor

Medicul ranit grav in incendiul care a mistuit Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Floreasca, iar duminica dimineata va fi transferat in Belgia, iar ceilalti 6 raniti au fost dusi si ei cu ambulantele la spitalul modular de la Letcani, a anuntat premierul Ludovic Orban. El a spus ca nu pot fi facute speculatii privind cauzele incendiului si ca trebuie asteptat rezultatul anchetelor, dar ca din declaratiile managerului spitalului reiese ca acolo erau prevazute lucari la instalatii, cu argumentul de a creste numarul de paturi la terapie intensiva.

Muresul se ofera sa ia pacienti de la Piatra Neamt sau sa ofere aparatura

Unitatile sanitare din judetul Mures vin in sprijinul Spitalului Judetean din Piatra Neamt cu paturi ATI, ventilatoare, monitoare si injectomate. De asemenea, spitalele din judetul Mures pot prelua de la Piatra Neamt pacienti COVID, dar si non-COVID, a transmis, duminica, Prefectura Mures.

Controale in sectiile de Terapie Intensiva din Mures, in urma tragediei de la ATI Neamt

Toate sectiile de Terapie Intensiva de la spitalele din judetul Mures vor fi efectuate controale pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale.

Familiile victimelor de la Spitalul din Neamt ar putea parasi carantina, cu acordul autoritatilor, pentru a participa la funeralii

Familiile victimelor incendiului de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt ar putea parasi carantina pentru a participa la funeralii, insa cu acordul autoritatilor, potrivit unui comunicat de presa al Prefecturii Neamt, citat de Agerpres. Pentru a veni in sprijinul apartinatorilormembrilor familiilor victimelor incendiului de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, prin Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei pot fi obtinute informatii, cu privire la posibilitatea participarii la funeralii de catre membrii familiilor care se afla sub incidenta carantinariiizolarii la domiciliu si posibilitatea obtinerii unei decizii de suspendare a masurii de carantinare. Funeraliile vor fi desfasurate cu respectarea masurilor in vigoare referitoare la prevenirea raspandirii cu noul coronavirus SARS-CoV-2, se precizeaza in comunicatul Prefecturii Neamt.

Pacientii raniti in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, dusi la Spitalul mobil de la Letcani

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu care a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt, fiind activat Planul Rosu de.

Seful sectiei ATI de la Spitalul din Piatra Neamt explica ce s-a intamplat: S-a aprins un injectomat, imediat costumul asistentei care era in proximitate a luat foc si de acolo s-a propagat. Medicul le-a strigat sa iasa afara

Doctorul Liviu Ungureanu, seful sectiei ATI de la Piatra-Neamt, a ajuns in spital la scurt timp dupa tragedia de sambata si a stat de vorba cu asistentele si cu medicii care se aflau in salon la momentul izbucnirii incendiului. Ungureanu explica pentru Recorder de la ce a pornit focul, de ce fusesera mutati pacientii pe un alt etaj cu cateva ore inainte de incendiu si cat de greu este sa-ti faci meseria intr-un spital judetean ale carui corpuri de cladire sunt construite in 1974, respectiv 1925.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2908 seconds )