Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Papa Francis, pe jos pe strazile pustii ale Romei pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Papa Francis, pe jos pe strazile pustii ale Romei pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat duminica, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara public, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Papa Francisc merge pe strazile pustii ale Romei, in timp ce italienii s-au baricadat in locuinte

Papa Francisc a sfidat recomandarile guvernului italian si a mers pe jos pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la St Marcello al Corso pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus.

Papa Francisc, pe jos pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara.

Cum explica Arhiepisopia Romano-catolica imaginile care il surprind pe Papa mergand pe strazile pustii ale Romei

Imaginile care il surprind pe Papa Francisc mergand pe strazile pustii ale Romei nu arata o plimbare, ci un pelerinaj, a explicat preotul Francisc Dobos, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-catolice din Bucuresti.

VIDEO Imagini emotionante cu Papa strabatand strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat, duminica, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara public.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )