Libnet.ro
UNICEF

22:46

VIDEO Patricia Kaas catre fanii din Republica Moldova: Sper sa fim impreuna in aceasta zi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Patricia Kaas catre fanii din Republica Moldova: Sper sa fim impreuna in aceasta zi

Celebra cantareata franceza va sustine un concert la Chisinau chiar de ziua ei. Concertul Patriciei Kaas face parte dintr-un turneu international si este un omagiu legendei muzicii franceze Edith Piaf. continuă pe Adevărul

VIDEO John Kerry, primit de autoritatile din Republica Moldova in beciurile de la Cricova. Oficialul american a ciocnit un pahar de vin moldovenesc pentru parteneriatul dintre Washington si Chisinau

Secretarul american de Stat, John Jerry, a ciocnit cu autoritatile de la Chisinau un pahar de vin moldovenesc in beciurile de la Cricova, scrie Publika. md. Oficialul american a tinut un toast in cinstea parteneriatului dintre Republica Moldova si SUA si a precizat ca vizita in beciurile de la Cricova l-au convins ca specialistii in vinuri din Moldova au ce imparatsi colegilor americani.

Traian Basescu: Reintalnirea cu fratii din Republica Moldova nu este un ideal de realizat pe termen scurt, dar trebuie sa ni-l asumam si sa-l afirmam/ Doar poporul de pe ambele maluri ale Prutului poate sa hotarasca

Presedintele Traian Basescu a vorbit duminica seara, in discursul sustinut la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, despre proiectul de tara a unirii Romaniei cu Republica Moldova, afirmand ca este un deziderat impartasit de cea mai mare parte a poporului roman, acela de a ne reintalni cu fratii nostri din Republica Moldova.

ONG-urile de media din Republica Moldova condamna violentele asupra jurnalistilor din Ucraina

Potrivit unuei declaratii comune, organizatiile de media din Republica Moldova isi exprima ingrijorarea in legatura cu aplicarea violentei de catre fortele speciale ucrainiene, care a dus la ranirea jurnalistilor ce relatau despre actiunile de protest din centrul Kievului.

ONG-urile din Republica Moldova se solidarizeaza in sustinerea ucrainenilor proeuropeni

Represaliile din noaptea de vineri spre sambata soldate cu ranirea a zeci de oameni din Ucraina au solidarizat ONG-urile din Republica Moldova.

Traian Basescu: Reintalnirea cu fratii din Republica Moldova nu e un ideal pe termen scurt, dar trebuie sa ni-l asumam

Seful statului a mentionat, in discursul la receptia de Ziua Nationala, ca a evocat zilele trecute un proiect de tara, propunand o reflectie si anuntand un deziderat, de a ne reintalni cu fratii.

Ministrii Apararii din Romania si Republica Moldova: Mergem pe acelasi drum

Ministrii Apararii din Romania si din Republica Moldova, Mircea Dusa si Vitalie Marinuta asista la parada organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Cei doi oficiali au fost invitatii lui Radu.

Traian Basescu, de Ziua Nationala a Romaniei: Unirea cu Republica Moldova nu este un ideal de realizat pe termen scurt, dar trebuie asumat

Presedintele Traian Basescu a vorbit din nou despre Unirea cu Republica Moldova intr-un discurs sustinut cu ocazia receptiei de Ziua Nationala, organizata la Palatul Cotroceni.

Producatorii autohtoni scot la vanzare colectii inedite. Banii adunati vor fi donati pentru sustinerea luptei cu HIV/SIDA in Republica Moldova

Astazi este ziua mondiala de combatere a HIV/SIDA. La Chisinau va fi organizat un eveniment de caritate in cadrul caruia producatorii autohtoni vor prezenta colectii inedite, iar banii colectati din vanzarea acestei colectii, vor fi donati pentru sustinerea luptei cu epidemia HIV/SIDA in Republica Moldova.

John Kerry, la Chisinau: Am venit pentru a felicita Republica Moldova pentru succesul de la Vilnius

John Kerry, Secretarul de Stat american, a felicitat, miercuri, la Chisinau, Republica Moldova pentru semnarea acordului de asociere cu Uniunea Europeana, relateaza Mediafax. Am venit la Chisinau pentru a.

Ce institutie europeana regreta declaratia lui Basescu despre unirea cu Republica Moldova

Comisia Europeana CE) a deplans declaratiile presedintelui roman Traian Basescu, vineri, la Vilnius, cu privire la unirea Romaniei cu Republica Moldova, a declarat un diplomat UE pentru Euractiv. com, scrie Mediafax .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )