Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO John Kerry, primit de autoritatile din Republica Moldova in beciurile de la Cricova. Oficialul american a ciocnit un pahar de vin moldovenesc pentru parteneriatul dintre Washington si Chisinau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO John Kerry, primit de autoritatile din Republica Moldova in beciurile de la Cricova. Oficialul american a ciocnit un pahar de vin moldovenesc pentru parteneriatul dintre Washington si Chisinau

Secretarul american de Stat, John Jerry, a ciocnit cu autoritatile de la Chisinau un pahar de vin moldovenesc in beciurile de la Cricova, scrie Publika. md. Oficialul american a tinut un toast in cinstea parteneriatului dintre Republica Moldova si SUA si a precizat ca vizita in beciurile de la Cricova l-au convins ca specialistii in vinuri din Moldova au ce imparatsi colegilor americani. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Reintalnirea cu fratii din Republica Moldova nu este un ideal de realizat pe termen scurt, dar trebuie sa ni-l asumam si sa-l afirmam/ Doar poporul de pe ambele maluri ale Prutului poate sa hotarasca

Presedintele Traian Basescu a vorbit duminica seara, in discursul sustinut la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, despre proiectul de tara a unirii Romaniei cu Republica Moldova, afirmand ca este un deziderat impartasit de cea mai mare parte a poporului roman, acela de a ne reintalni cu fratii nostri din Republica Moldova.

John Kerry a primit in dar peste 500 de sticle cu vinuri rosii moldovenesti

Secretarului de Stat american, John Kerry, a facut o excursie prin beciurile cu vinuri de colectie de la Cricova. Oficialul de la Washington a primit peste 500 de sticle cu vinuri rosii de calitate, care se vor pastra la Cricova.

ONG-urile de media din Republica Moldova condamna violentele asupra jurnalistilor din Ucraina

Potrivit unuei declaratii comune, organizatiile de media din Republica Moldova isi exprima ingrijorarea in legatura cu aplicarea violentei de catre fortele speciale ucrainiene, care a dus la ranirea jurnalistilor ce relatau despre actiunile de protest din centrul Kievului.

ONG-urile din Republica Moldova se solidarizeaza in sustinerea ucrainenilor proeuropeni

Represaliile din noaptea de vineri spre sambata soldate cu ranirea a zeci de oameni din Ucraina au solidarizat ONG-urile din Republica Moldova.

VIDEO Patricia Kaas catre fanii din Republica Moldova: Sper sa fim impreuna in aceasta zi

Celebra cantareata franceza va sustine un concert la Chisinau chiar de ziua ei. Concertul Patriciei Kaas face parte dintr-un turneu international si este un omagiu legendei muzicii franceze Edith Piaf.

Traian Basescu: Reintalnirea cu fratii din Republica Moldova nu e un ideal pe termen scurt, dar trebuie sa ni-l asumam

Seful statului a mentionat, in discursul la receptia de Ziua Nationala, ca a evocat zilele trecute un proiect de tara, propunand o reflectie si anuntand un deziderat, de a ne reintalni cu fratii.

Analist de la Washington despre vizita Secretarul de Stat american John Kerry: Scop principal este de a incuraja Moldova sa continue reformele si a se integreze in UE

Intr-un interviu pentru Europa Libera, Vlad Spanu, presedintele Fundatiei Moldova de la Washington sustine ca vizita de la 4 decembrie a Secretarului de Stat american John Kerry trebuie privita la fel ca vizita pe care a efectuat-o vicepresedintele Joe Biden, in martie 2011, in cursul unui turneu diplomatic in Rusia si Finlanda.

Ministrii Apararii din Romania si Republica Moldova: Mergem pe acelasi drum

Ministrii Apararii din Romania si din Republica Moldova, Mircea Dusa si Vitalie Marinuta asista la parada organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Cei doi oficiali au fost invitatii lui Radu.

Secretarul de stat american John Kerry: Ucrainenii trebuie sa aiba 'posibilitatea de a-si alege viitorul'

Secretarul de stat american John Kerry a declarat, miercuri, cu ocazia unei vizite in Republica Moldova, ca ucrainenii ar trebui sa aiba posibilitatea de a-si alege viitorul, dupa ce autoritatile de la Kiev au suspendat semnarea unui acord de asociere intre Ucraina si Uniunea Europeana, transmite AFP.

VIDEO UPDATE Seful diplomatiei americane, John Kerry, la Chisinau: SUA considera ca integrarea europeana reprezinta cea mai buna garantie pentru un viitor sigur si prosper pentru Moldova

Seful diplomatiei americane, John Kerry, care viziteaza miercuri Chisinaul, a promis ca Statele Unite vor sprijini Republica Moldova in drumul sau spre integrarea europeana, cea mai buna garantie pentru un viitor sigur si prosper.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )