Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Playtech: Cautam cel mai bun antivirus pentru Android si testam miniPC-uri

Adevărul Adevărul,
VIDEO Playtech: Cautam cel mai bun antivirus pentru Android si testam miniPC-uri

In emisiunea PLAYTECH din aceasta duminica testam antivirusii pentru Android si masinile teleghidate pe care sa le faci cadou de Craciun. continuă pe Adevărul

Emisiunea PLAYTECH Cautam cel mai bun antivirus pentru Android si testam miniPC-uri

In emisiunea PLAYTECH din aceasta duminica testam antivirusii pentru Android si masinile teleghidate pe care sa le faci cadou de Craciun. Emisiunea PLAYTECH a ajuns la episodul 10 si ne pregatim de Craciun. Debutam cu o sesiune de dans si joc impreuna cu Sore Mihalache, vedeta pe care am invitat-o alaturi de Lucian Popescu in platoul PLAYTECH. impreuna cuSore am testatjocul Dance de la Ubisoftsi am incercat sa tinem pasul cu personajele din el. La Testul saptamanii, am mers cu [].

Unchiul lui Rafael Nadal il lauda pe Federer: Este cel mai bun din istorie, alaturi de Rod Laver

Unchiul sportivului spaniol Rafael Nadal, Toni, a declarat la un post de radio ca jucatorul cel mai bun din istoria tenisului este elvetianul Roger Federer, care imparte acest loc cu Rod Laver.

Dovada ca fotbalul este cel mai important lucru pentru brazilieni: Un cotidian a avut in finala Cupei o coperta plina de cuvintele Bla bla bla (FOTO)

Brazilienii demonstreaza inca o data ca fotbalul este cel mai important lucru pentru ei. in ziua in care s-a disputat Cupa Braziliei, intre Atletico Mineiro si Cruzeiro, unul dintre cele mai respectate ziare.

Ce banci taxeaza cel mai mult clientii pentru contul curent

Bancile din Romania care au cele mai mari costuri lunare de administrare a unui cont curent sunt UniCredit Tiriac Bank 7,5 lei) si OTP Bank 5 lei), in timp ce Banca Transilvania si Marfin Bank nu taxeaza clientii pentru acest serviciu, arata un raport al Consiliului Concurentei.

CC: UniCredit si OTP taxeaza cel mai mult clientii pentru contul curent; la polul opus-BT si Marfin

Cele mai mari costuri lunare de administrare a unui cont curent sunt percepute in Romania de catre UniCredit Tiriac Bank, de 7,5 lei, urmata de OTP Bank, cu 5 lei, in timp ce Banca Transilvania si Marfin Bank nu taxeaza clientii pentru acest serviciu,.

Sony ar putea avea cel mai bun ceas digital: Consuma putin si are design minimalist [VIDEO]

Sony a avut trei ceasuri inteligente pana acum, dar cel mai bun ar putea fi unul limitat in astfel de functionalitati, dar areatuurile sale. Sony a experimentat de-a lungul timpului cu cititoarele de carti si afisajul E-Ink. Noua sa creatie este insa ceas inteligent cu afisaj de tipul acesta. Modul in care s-a aflat de ceas este insa interesant. A pornit cunumele de FES Watch si venea de la o companie despre care nu auzisem nimic pana la acel moment, [].

Unchiul lui Nadal il lauda pe Federer: E cel mai bun din istorie

Toni Nadal, omul aflat in spatele performantelor obtinute de Rafael Nadal in tenisul mondial, s-a exprimat laudativ la adresa elvetianului Roger Federer.

Cum sa faci cel mai bun rasol de vita cu legume la cuptor

Un adevarat festin ne propunem sa fie meniul de astazi. Iar reteta de mai jos este o dovada in acest sens. Nu trebuie decat sa o incerci!.

Cel mai nou gadget Google e lingura inteligenta care ar putea preveni boli

Google construieste masini autonome, aplicatii si servicii online, dar acum are si o lingura inteligenta in portofoliu. Google a cumparat compania Lift Lab anul acesta. Odata cu achizitia si-a adus in portofoliul de produse unele inteligente nu doar sa ne accesam mai usor conturile de pe retelele sociale. Aici apare si lingura inteligenta Liftware), care ii poate ajuta pe cei carora le tremura mainile. Desigur, este destinata intai celor care sufera de boala Parkinson si pentru acestia poate fi [].

Carti de povesti pentru copiii care au nevoie de ajutor. Primaria Capitalei a lansat campania umanitara Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun

Vineri, Primaria Capitalei, prin Creart, in parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor a lansat Campania umanitara Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )