Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO. Ponta: Basescu nu poate propune noul sef SIE

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: Basescu nu poate propune noul sef SIE

Noul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE) trebuie propus Parlamentului de catre viitorul presedinte al tarii, intrucat Traian Basescu nu are niciun fel de legitimitate, a declarat premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Ponta: Basescu nu poate propune noul sef SIE

Noul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE) trebuie propus Parlamentului de catre viitorul presedinte al tarii, intrucat Traian Basescu nu are niciun fel de legitimitate, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta: Noul sef SIE trebuie propus de viitorul presedinte, Basescu nu are niciun fel de legitimitate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu nu are niciun fel de legitimitate sa mai propuna ceva, astfel ca noul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE) trebuie propus Parlamentului de catre viitorul presedinte al .

Ponta:Noul sef SIE trebuie propus de viitorul presedinte. Basescu nu are nici un fel de legitimitate sa mai propuna ceva

Noul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE) trebuie propus Parlamentului de catre viitorul presedinte al tarii, este de parere premierul Victor Ponta, care considera ca Traian Basescu nu are nici un.

Melescanu: Nu e nevoie de numirea unu nou director SIE inainte de alegeri. Ponta: Basescu nu are legitimitate

Fostul sef al SIE si candidat la alegerile prezidentiale, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, nu este necesara numirea unui nou director al Serviciului inainte de alegerile prezidentiale. La randul lui, premierul Victor Ponta a sustinut ca presedintele Traian Basescu nu are legitimitatea sa faca o astfel de numire.

Premierul Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la SIE

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu, aflat la final de mandat, nu mai are legitimitatea de a mai propune un nou sef la SIE in locul lui Teodor Melescanu care a demisionat pentru a se inscrie in cursa pentru Cotroceni din aceasta toamna.

VIDEO: Ponta, despre deconspirarea lui Turcescu

Victo Ponta a declarat, luni, ca nu l-au surprins marturisirile jurnalistului Robert Turcescu, aratand ca cine seamna vant culege furtuna si a avertizat ca acest lucru este valabil si pentru alti apropiati ai presedintelui Traian Basescu .

VIDEO. Traian Basescu: Riscam sa reintram intr-o perioada de criza economica

Presedintele Traian Basescu a avertizat, marti, la Forumul Forbes Reluarea cresterii economice sustenabile in pietele emergente ca Romania risca sa reintre intr-o perioada de criza economica din cauza lipsei de predictibilitate a politicii fiscale, exemplul cel mai elocvent fiind introducerea unor taxe care au bulversat mediul de afaceri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3321 seconds )