Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Premiera media in Romania: Epic Show debuteaza in aceasta seara, la ora 22.00, in exclusivitate pe adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
VIDEO Premiera media in Romania: Epic Show debuteaza in aceasta seara, la ora 22.00, in exclusivitate pe adevarul.ro

Inainte de inceperea emisiunii, in direct la Adevarul Live, Adriana Maris si Diane va invita, la ora 22. 00, la o intalnire cu cei patru clujeni, membrii Epic Show. continuă pe Adevărul

Epic Show, o noua emisiune pe adevarul.ro disponibila pe orice device

In aceasta seara de la ora 22. 00, fanii Adevarul si Prima TV pot urmari in direct, prima editie a emisiunii Epic Show. Aceasta este o emisiune disponibila momentan exclusiv online, pe adevarul. ro, care poate fi urmarit pe toate dispozitivele.

Epic Show: Faptul ca mergem la o televiziune mai mare nu inseamna ca trebuie sa ne temperam. Dimpotriva, vom spune lucrurilor pe nume

Emisiunea Epic Show isi face debutul, in aceasta seara, de la ora 22:00, in exclusivitate pe site-ul adevarul. ro. Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan vor face ca terapia prin ras sa devina arta.

Protagonistii Epic Show, la Adevarul Live

Bogdan Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan sau simplu Epic Show. Pe baieti ii cunoasteti de la emisiunea Cenzurat, unde au incantat mii de romani cu umorul lor. Acum, baietii se reinventeaza si fac Epic Show la Prima Tv. Astazi, de la ora 11, la Adevarul Live, faceti cunostinta cu noile lor proiecte si ce ne-au pregatit aflam chiar de la ei, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Protagonistii Epic Show, la Adevarul Live de la ora 11.00

Bogdan Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan sau simplu Epic Show. Pe baieti ii cunoasteti de la emisiunea Cenzurat, unde au incantat mii de romani cu umorul lor. Acum, baietii se reinventeaza si fac Epic Show la Prima Tv. Astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, faceti cunostinta cu noile lor proiecte si ce ne-au pregatit aflam chiar de la ei, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Membrii Epic Show, la Adevarul Live: in stilul clasic, jurnalistic, vrem sa fim impartiali, sa jignim pe fiecare in mod egal

Bogdan Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan sau simplu Epic Show. Pe baieti ii cunoasteti de la emisiunea Cenzurat, unde au incantat mii de romani cu umorul lor. Acum, baietii se reinventeaza si fac Epic Show la Prima TV. Astazi, la Adevarul Live, ati putut face cunostinta cu noile lor proiecte, dar si cu glumele pe care le pregatesc, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )