Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO. Presedintele Iohannis a adresat un mesaj de Craciun in care le cere romanilor sa nu-si piarda speranta

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Presedintele Iohannis a adresat un mesaj de Craciun in care le cere romanilor sa nu-si piarda speranta

Presedintele Klaus Iohannis a adresat romanilor un mesaj de Craciun, in care le ureaza fericire si liniste in familie. continuă pe România Liberă

VIDEO. Presedintele Iohannis a adresat un mesaj de Craciun in care le cere romanilor sa nu-si piarda speranta. Premierul Ciolos le multumeste celor care l-au sprijinit in functia de sef al Guvernului

Presedinte Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos le-au adresat romanilor mesaje de Craciun, in care le-au multumit pentru sprijin si in care i-au incurajat.

VIDEO. Presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj de Craciun in care le cere romanilor sa nu-si piarda speranta. Premierul Dacian Ciolos le multumeste celor care l-au sprijinit in functia de sef al Guvernului

Presedinte Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos le-au adresat romanilor mesaje de Craciun, in care le-au multumit pentru sprijin si in care i-au incurajat.

Presedintele Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia sarbatorii Hanuka

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu prilejul sarbatorii Hanuka.

Cum va juca presedintele Iohannis

Traian Basescu l-a compatimit, joi, pe Klaus Iohannis la iesirea de la Cotroceni afirmand ca presedintele nu se afla in cea mai fericita situatie. Numai un fost presedinte trecut prin crize politice, majoritati formate la limita si doua suspendari poate sa inteleaga pana la ultima consecinta dificultatea momentului. As merge chiar mai departe: presedintele Iohannis isi joaca acum restul de mandat. Si daca respinge, si daca accepta propunerea lui Liviu Dragnea la functia de premier, nimic nu va mai fi ca inainte. Presedintele si-a amanat decizia pana dupa Craciun. De ce este insa atat de dificila optiunea? Ce-l determina pe seful statului sa cumpaneasca bine inainte de a lua o decizie?.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa fie suspendat: Depinde de ce propunere de premier va face dupa Craciun

Seful Camerei Deputatilor si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind amanarea numirii unui premier, ca posibilitatea ca seful statului sa fie suspendat depinde de ce propunere va face acesta.

Presedintele Iohannis a numit un nou director adjunct la SPP

Presedintele Klaus Iohannis a numit un nou director adjunct la SPP, printr-un decret care a fost deja publicat in Monitorul Oficial.

Presedintele Iohannis ar putea anunta astazi noul premier

Presedintele Klaus Iohannis ar putea anunta, joi, numele viitorului premier al Romaniei, dupa ultimele consultari pe care le va avea cu PMP si reprezentantii Grupului Minoritatilor. Singurul numele inaintat de partidele politice pentru preluarea sefiei Palatului Victoria e Sevil Shhaideh, propunerea PSD si a ALDE.

Elisabeta Lipa a fost trecuta in rezerva de catre presedintele Iohannis. Ce va face in continuare fosta canotoare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de politie Elisabeta Lipa cu Ministerul Afacerilor Interne, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis a inceput consultarile cu PNL

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, la Palatul Cotroceni, consultarile cu PNL, in vederea desemnarii noului prim-ministru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )