Libnet.ro
UNICEF

05:30

Video: Prima bicicleta din lume care nu poate fi furata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Video: Prima bicicleta din lume care nu poate fi furata

Trei studenti chilieni, Juan Jose Monsalve, Andres Roi, si Cristobal Cabello, au realizat prima bicicleta din lume care nu poate fi furata, proiect denumit Yerka , dupa ce au fost victime, scrie sfist. com . continuă pe Wall-Street Ro

Primul pancreas bionic din lume, creat de cercetatorii americani

Primul pancreas bionic din lume, care ii ajuta pe pacientii diagnosticati cu diabet de tip 1 sa duca o viata aproape normala, a fost creat de oamenii de stiinta americani, informeaza Mediafax.

Rezultatele neasteptate ale unui studiu: copiii englezi sunt cei mai nefericiti din lume

Copiii din Anglia sunt printre cei mai putin fericiti din lume, potrivit unui studiu international de proportii care arata ca una din cinci fete preadolescente din Marea Britanie sufera de anxietate in.

Record mondial: Kate Bush, prima cantareata din istorie prezenta in topul britanic cu 8 albume in acelasi timp

Kate Bush a devenit prima cantareata din istoria industriei muzicale care este prezenta in topul britanic cu opt albume in acelasi timp, informeaza theguardian. com. Doua dintre albumele cantaretei britanice.

Vodafone ofera acces la servicii 4G in 15 tari din lume

Operatorul telecom Vodafone ofera utilizatorilor sai, incepand de luni, acces la serviciile de roaming 4G in 15 tari din lume, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

Otelul Galati a invins Rapidul, scor 2-0, obtinand prima victorie din actuala editie a Ligii 1

Otelul Galati a obtinut prima victorie din actualul sezon al Ligii I, invingand, luni seara, pe teren propriu, Rapidul, scor 2-0. Golurile au fost inscrise de Cristi Cristea in minutele 8 si 60, scrie.

Prima tara care trece la o moneda digitala de stat

Guvernul din Ecuador a oferit noi detalii despre faptul ca vrea sa fie prima tara din lume care-si creeaza o moneda digitala, de tipul bitcoin.

Lady Al Qaeda, cel mai cautat prizonier din lume

De la talibani si Al Qaeda pana la Statul Islamic, gruparile jihadiste cer Washingtonului eliberarea prizonierului Aafia Siddiqui, care ispaseste o pedeapsa de 86 de ani intr-o inchisoare federala din Texas. in mijlocul rapirilor, cererilor de rascumparare si a executiilor a iesit la suprafata un complot si un nume controversat Aafia Siddiqui. Numita altadata cea mai cautata femeie de pe planeta, misterioasa pakistaneza este cunoscuta ca lady Al Qaeda.

Noi imagini cu cel mai subtire smartphone din lume. Allview il va aduce in Romania

Gionee, producatorul chinez care este sursa multor telefoane de top din oferta brandului romanesc Allview, va lansa in curand modelul Elife S5. 1, care va deveni cel mai subtire smartphone de pe piata, la 5,1 milimetri. Gionee Elife S5. 1 a aparut in noi poze oferite de site-ul cnmo. com, citat de gsmdome. com. Modelul acesta apare pe diferite culori, dar cel mai probabil va aparea in Romania in doua culori, dupa cum ne-a obisnuit Allview, care evita culorile tipatoare ale modelelor alternative de [].

Roaming 4G la acelasi pret ca in tara, in mai multe tari din lume

Vodafone a anuntat ca extinde acoperirea 4G in roaming pentru 15 tari din Europa, fara costuri suplimentare fata de actualele tarife. Vodafone a lansat astazi acoperirea roamingului 4G in Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan. Serviciile de roaming 4G erau disponibile, din noiembrie 2013, in Portugalia, Spania, Grecia si Italia. Clientii care vor sa aiba internet de mare viteza si in afara tarii, Vodafone are optiunea numita Roaming pe zi.

FOTO: Cum arata orasul ANTIC Derinkuyu, cel mai adanc oras SUBTERAN din lume

In 1963, un barbat din provincia Nevsehir din Turcia a descoperit un oras subteran in timp ce isi renova casa.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )