Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Real Madrid, noul lider din LaLiga dupa ce a invins-o pe Valladolid

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Real Madrid, noul lider din LaLiga dupa ce a invins-o pe Valladolid

Real Madrid a profitat de pasul gresit facut de Barcelona 0-2 cu Valencia) si a urcat pe prima pozitie in LaLiga. Echipa lui Zinedine Zidane s-a chinuit cu Valladolid, pe Estadio Jose Zorrilla, dar a reusit sa plece cu cele trei puncte dupa o victorie la limita, scor 1-0. continuă pe Hotnews

Real Madrid, noul lider din La Liga

Victorie scurta pentru Real Madrid in deplasarea de la Valladolid, duminica seara, pentru primul loc in campionatul spaniol.

Schimbare de lider in Spania. Real Madrid profita de esecul Barcelonei

Echipa Real Madrid a urcat pe primul loc in clasamentul campionatului de fotbal al Spaniei dupa ce a.

Cutremurator ce a recunoscut mama baiatului de 17 ani din Bacau, dupa ce acesta si-a ucis tatal si l-a ingropat in gradina

Un tanar din Bacau si-a ucis tatal, dupa ce barbatul a batut-o crunt pe sotia lui. Femeia a marturisit ca a fost abuzata aproape zilnic, timp de 17 ani, iar in cele din urma fiul ei nu a mai putut suporta sa vada cum cea care i-a dat viata este batuta cu salbaticie, a sarit .

Ce a patit o vedeta din Rusia, dupa ce a facut o gluma cu Putin

Un comediant rus sustine ca a fost obligat sa fuga din tara dupa ce a inclus in programul sau glume cu Vladimir Putin si crestinismul.

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Noul virus din China nu pare sa fi suferit mutatii, potrivit Statelor Unite

Autoritatile sanitare americane au anuntat luni ca au segmentat genomul primelor doua cazuri din Statele Unite cu noul coronavirus chinez, denumit 2019-nCoV, si au confirmat ca virusul este acelasi cu cel detectat in China, scrie AFP.

Noul coronavirus din China: Lista tarilor unde s-au inregistrat cazuri de infectari

Bilantul epidemiei coronavirus, un virus din familia SARS Sindromul Acut Respirator Sever), a ajuns la 2. 744 de cazuri confirmate in China, unde s-au inregistrat 81 de decese de la inceputul raspandirii sale, in decembrie, pornind din orasul chinez Wuhan. Redam in continuare lista tarilor si teritoriilor care au anuntat cazuri de imbolnaviri cu noul tip de coronavirus, potrivit AFP.

Noul virus din China: Trei romani se afla in Hubei, iar starea lor de sanatate este buna. Alti 120 sunt in Hong Kong si 70 in Macao - MAE

Trei cetateni romani se afla in prezent in provincia Hubei din China - epicentrul noului coronavirus care a ucis peste 80 de oameni -, iar starea lor de sanatate este buna, potrivit Ministerului roman de Externe. Institutia anunta ca alti 120 de romani se afla in Hong Kong, iar 70 in Macao. in China se afla si aproximativ 40 de studenti romani.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

Barbat gasit mort intr-o padure din Prahova, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul

Un barbat de 76 de ani a murit, duminica, in padurea de pe raza comunei Filipestii de Padure, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul, informeaza IPJ Prahova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )