Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Rezumatul unui meci perfect: Simona Halep a incantat publicul canadian de la Montreal

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rezumatul unui meci perfect: Simona Halep a incantat publicul canadian de la Montreal

De 68 de minute a avut nevoie Simona Halep sa treaca de Karolina Pliskova si sa se califice in sferturile de finala de la Montreal. Situatia se complica in aceasta faza. continuă pe Adevărul

VIDEO Punct superb reusit de Simona Halep in meciul cu Daria Gavrilova, care a ridicat publicul in picioare la Montreal

Simona Halep a acces in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Daria Gavrilova, din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3.

VIDEO Punctul anului la dublu?! Monica Niculescu si Simona Halep au ridicat tribunele in picioare la Montreal

Monica Niculescu si Simona Halep au acces in sferturile competitiei de dublu, de la Montreal, dupa un meci entuziasmant.

Simona Halep a reusit lovitura zilei la Montreal. Ce punct fantastic a obtinut romanca (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Montreal dupa ce a invins-o pe Daria Gavrilova in doua seturi, scor 6-2, 6-3. in acest meci, romanca a reusit cea mai frumoasa.

Adversara incomoda pentru Simona Halep in primul meci la Montreal

Simona Halep debuteaza marti noapte in proba de simplu a turneului de la Montreal si nu are deloc o misiune facila in partida din turul al doilea.

Simona Halep trece de Pliskova si are un meci tare in sferturi la Montreal

Dupa o noua evolutie incantatoare Simona Halep mai face un pas spre finala de la Montreal, turneul WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 6-3, 6-3. Ea va juca astazi sfertul de finala, cu Kuznetsova, de la ora 19:00, un meci in care este favorita.

Simona Halep depaseste un start de meci ratat si merge in semifinale la Montreal!

Simona Halep a trecut de Svetlana Kuznetova in sferturile de finala ale turneului de la Montreal, scor 3-6, 6-1, 6-1!.

VIDEO Simona Halep, cursa de senzatie in meciul cu Gavrilova

Simona Halep a incheiat in stil de mare campioana meciul cu Daria Gavrilova, din turul al doilea al turneului de la Montreal. Jucatoarea de 24 de ani a facut o cursa impresionanta in finalul celui de-al doilea set. Halep a trecut de Gavrilova, scor 6-2, 6-3, si s-a calificat in optimile de finala ale competitiei. Vezi un punct senzational reusit de Halep in meciul cu Gavrilova.

Punctul anului in tenis? Simona Halep si Monica Niculescu, reusita spectaculoasa in meciul de dublu disputat la Montreal (VIDEO)

Simona Halep si Monica Niculescu au jucat impreuna in turul 2 al turneului de dublu de Masters de la Montreal, impotriva sportivelor din Ucraina, Katerina Bondarenko si Olga Savchuk. in.

Simona Halep se felicita pentru neparticiparea la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Inaintea debutului sau in proba de simplu a turneului WTA Premier Mandatory de la Montreal jucatoarea Simona Halep a declarat ca este multumita pentru decizia luata de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep, victorie autoritara cu Daria Gavrilova in turul 2 la Montreal (video)

Pusa in garda de infrangerea suferita in acest an la Roma in fata rusoaicei cu pasaport australian, Simona Halep nu i-a lasat nicio sansa Dariei Gavrilova in meciul de marti noapte.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )